Vékony, ha a ciklus 11. napján 4,5 mm az endometrium 5 nap closty után?
Ne keseredj el! Meg fog az vastagodni! 7 mm kell minimum a baba befogadásához. Ezt pontosan tegnap mondta a dokim. Én is inszemre megyek!!!!!
az a baj, hogy a closti vékonyítja a méh nyálkahártyáját. Én ezért szedek napi 100 mg E vitamint. Az vastagítja!!!!!
Ha jól saccolom, kb. 8-10 mm lesz keddig a nyálkahártyád
Kata, most nézem, hogy Te vagy az!!!!!
Mégis csak lesz inszem? De jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Figyu, akkor kb. 1 héttel hamarabb lesz a TE inszemed, mint az enyém!
Izgulhatunk együtt !!!!!!! (M.)
Jaj, remélem megvastagodik!!!!
A dokinak elsőre nem tetszett annyira :(
de azt mondta, még addig biztos alakul...
most enni fogok napi 400 mg E vitamint (annyit lehet), meg iszom a vörös bort. :)
Jaja, együtt lesz drukk :)
nem kapsz???nem tudom. bár van még egy csaj, aki szintén nem kap...fura, én mindig kaptam...
Tündérlány: 400 mg megvolt :) írtam priviben :)
eddig mindig tök jó előjelekkel indultunk, azt mégsem jött össze, talán majd most,a mikor rosszul indulunk :)
Belevágtunk, de Tamás nagyon nem akarta :(
Áll be vagyok kattanva, pihennem kellene...Az igaz, hogy a 3. sikertelen után összecsúsztam, de most megint bízom!!!Valami azt súgta, kezdj bele, ez lesz az igazi és ha nem csináltuk volna meg,akkor áll ezen agyalnék, hogy mi lett volna...
egyébként én a sorsban hiszek. az volt, hogy ha szerdán vagy utána lenne az inszem akkor nem tudjuk megcsinálni mert céges útra megyek. de kedd lett! szóval lehet a sors is azt akarja hogy ez most meg legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!