Lehet, hogy a tressz miatt nem tudok teherbe esni?
Én ugyanebben a cipőben járok.Sajnos engem is kezeltek depresszióval és pánikbetegséggel, már gyógyult vagyok!De én is "ilyen idegbeteg" ok nélkül, ilyen a természetem.Nekünk már 2 éve nem sikerül a baba(bár nálunk a férjemnél van egy kis gond most arra kezelik)de az igaz hogy a stressz, és a görcsösen akarás nem segít!
Én például most tanfolyamra járok hogy egy kicsit eltereljem a gondolataimat a babáról!
De őszinte leszek:nekem így se sikerül elterelni a gondolataimat, mert valamiről mindig eszembe jut!
De ne add fel!remény mindig van!
Szia!
Sajna a stressz nagyon-nagyon nagy befolyásoló tényező,és az akaratlan görcsösség.Ne görcsölj,és kapcsolódjatok ki a pároddal,ha a baba jönni akar,jönni fog hidd el,ha egészségesek vagytok.Csak szólok,hogy az antidepresszánsok szedése hosszú távon meddőséget okoz.Ezt jobb,ha tudjátok,mielőtt gyógyszerhez nyúltok.Ha már nyugtató kell,inkább pl.HOva tabit vegyetek,ez gyógynövényekből áll,és nincs benne szintetikus anyag.
MI 30!!! hónapja próbálkozunk,egy sikertelen ikerterhesség,és egy "normál" sikertelen terhesség van a hátam mögött,de mint közvetlen előttem író írta,kiegészítve a szavait idézek "A remény hal meg utoljára".Sok sikert,nyugi.Egy öreg róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!