Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma nem kene megjonnie. A...

Ma nem kene megjonnie. A mellem tobb napig fajt, feszult. Most is de mintha mar mulna. Ha terhes vagyok, elofordulhat, hogy nem fog a mellem fajni mar annyira?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 26. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon kiváncsi vagy, vegyél Clearblue tesztet, az már a mensi előtt 4nappal kimutatja, ha terhes vagy. Reggeli vizelettel csináld!
2008. ápr. 26. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Alkati kérdés, van akinek hosszabb ideig fáj, van aki nem is érzi. Csinálj egy tesztet, ez már kimutatja ha terhes vagy.
2008. ápr. 26. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Előttem írók egy pici hülyeséget írtak.

1.Ha a PÉ-d nem a 28 napos ciklusod 14.napján következik be,hanem mondjuk a 20.,vagy 21.napon mint nekem pl.,akkor nincs az teszt,ami egy 8 napos terhességet kimutatna,mert kb. a megtermékenyült petesejt a mensi várt időpontjában ágyazódik be,és mint ismert,a tesztekre pirossal rá van írva,hogy BEÁGYAZÓDÁS UTÁN 3 NAPPAL KIMUTATJA A TERHESSÉGET!!!!Ezért javaslom én minden ide írónak,aki hasonló kérdést tesz fel,hogy várjon mensikimaradás után 4-5 napot( a nők 40 %-a ovulál a ciklus pontos közepén,a többiek pár nappal utána,vagy előtte),mert ha később ovulál,akkor tuti,hogy negatívat mutat a teszt mensi napján,még akkor is,ha terhes az illető,és csak összezavarodik tőle szegény.

2.A mellfeszülés egyénenként,és stresszállapottól is változik,ha úgy érzed,hogy múlik,akkor sajna valszín meg fog jönni.

Szorítok,hogy ne így legyen.Egy öreg róka

2008. ápr. 27. 10:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Megjott.
2008. ápr. 28. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!