Most kértem tanácsot Dr Hamvas Ferenctől, aki azt írta:jól megszívhatom ha menszi alatt is szeretkezünk. Mi a véleményetek? Szokott valaki akkor is együtt lenni a párjával?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy van akinek akkor jött össze a baba. Sőt anyum 2 spirál közt menszikor lett terhes az öcsémmel.Ő csak nem hazudik?2009. júl. 2. 18:54
12/21 A kérdező kommentje:
Megpróbálom elfelejteni a rossz dolgokat, hisz egy gyönyörű dologra, babára várok és ezt csak pozitív hozzáállással lehet. Vagy nem?
2009. júl. 2. 19:23
13/21 anonim válasza:
Valóban nagyobb az esélye a fertőzéseknek, de ha mind a kettőtökkel minden ok, akkor biztos nem kapsz el semmit. Mi legfeljebb az utolsó napon vagyunk együtt, akkor is óvszerrel. Tudom, hogy van mosógép, meg miegymás, de engem taszít, hogy látom a véremet a páromon. Ezért inkább kihagyjuk "azokat a napokat". Én ilyenkor egyébként is hisztis vagyok, fáradékony, görcsöl a hasam, néha hasmenésem is van, szóval mindennek érzem magam, csak szexi nőnek nem. Ha elmúlik, minden ok utána. :)
Nem javallott a dolog, de nincs is tiltva, a ti döntésetek kell legyen. :)
14/21 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy mennyire különbözően gondolkodnak az emberek. A múltkor én is tettem fel egy kérdést, ezzel kapcsolatban. Nekem a jónás napjaim rendre a mensi idejére estek, és kíváncsi voltam, hogy mennyire tartják normálisnak a nők ill. a férfiak a szexet ilyenkor. Nekem pont ellenkező megjegyzések jöttek.... Ja én még azt is említettem, hogy a férjem sem szereti ilyenkor, taszítja, ha véres lesz ill a vér látványa. Erre sokan igencsak felhörrentek, hogy ugyan már miért ne lehetne ilyenkor is. Én nem tartom egészségesnek, szerintem azt a pár napot ki lehet bírni... Nekem az anyu is mindíg azt mondta, hogy ilyenkor ne üljek bele a kádba, hanem zuhanyozzak, és nem jó a szex sem, pont a fertőzések miatt. Amúgy is mindíg összeszedek valamit, nem hogy még kockáztassak. De aki nem hajlamos ilyesmire, és mindkét félnek jó miért ne? Ez tényleg csak a ti döntésetek! Igen néha hülyének érzi magát az ember.. Sokan úgy válaszolnak, h érzed belőle "hát ezt te nem tudod"? mondatot. Ha mindent tudnánk ill belelátnánk mások gondolataiba nem kérdezgetnénk itt. Bocs a hosszú regényért, csak éppen ki van ezen az oldalon, éppen mikor klérdezel, annyira más válaszok érkezhetnek. Mielőbbi babásodást kívánok neked!:)
15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a drukkot.
2009. júl. 2. 20:27
16/21 anonim válasza:
Sajnos,nagyon megnol a mehszajrak v.mehrak eselye!Es utana nagyon nehez babat osszehozni!Az egyeb fertozesekrol nem is beszelve!!!A menszi egy "tisztulas",minden orvos ajanlja a sex-szunetet akkor!De a te tested,azt csinalsz amit akarsz!
17/21 anonim válasza:
Gusztus dolga.Örülök hogy ilyen nyitottak vagytok rá,de én utálom magam olyankor,annyi erőm nincs hogy egyenesen feküdjek nemhogy szexeljek.Nekünk ez egy tisztulási folyamat és azt jó nyugodt körülmények között tenni.
18/21 anonim válasza:
Mi csak a vége felé, gyengébb napokon szexelünk csak, amikor már inkább barnás.De én olyankor már elég rosszul viselem a hiányt, mert olyankor sokkal jobban kívánom.
19/21 A kérdező kommentje:
Nekem elég gyenge volt most a vérzésem, ha sok van mi sem szoktunk szeretkezni.
2009. júl. 3. 09:46
20/21 anonim válasza:
Nekem ő az orvosom és maximálisan megbízom a véleményében ebben is. Bár az is igaz, hogy eszembe sem jutna mensi alatt szexelni, olyan rosszul vagyok akkor, hogy örülök, hogy élek, nemhogy még kívánatosnak és szexinek érezzem magam. De a doktor úr a terhesség EGÉSZE alatt is ellenzi a szexet, erről is megoszlanak amúgy a vélemények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!