Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet az hogy a 20....

Hogy lehet az hogy a 20. ciklusnapomon peteérési fájdalmam van?

Figyelt kérdés
Rendszeres 28-30 napos ciklusom szokott lenni.Eddig mindíg a 14-16. napon volt pé-m.Miért van most mégis ilyen fájdalmam?Meg a folyásom is nyúlós.Volt már valaki így?
2012. jún. 7. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy most késett a peteérésed. Előfordul az ilyen. Vagy ugyanúgy megvolt a 14-16 nap körül is ahogy szokott lenni?
2012. jún. 7. 15:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Az az igazság hogy nem tudom megmondani hogy meg volt-e.Mert próbálkozunk a babával de most a munka meg az államvizsga igen elfoglaltá tett.Viszont ugyanazon az oldalon fáj mint a múltkori peteérésemkor.Ez normális?

Ja köszi a választ.Viszont ha most van pé-m akkor jó sokat fog késni.Igaz?Mert pé után 14 nap.Lehet az idegeskedés:-S

2012. jún. 7. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy eltolódott.

Az is lehet, hogy kettő volt ebben a hónapban.

Sőt, az is lehet, hogy csak a sárgatestet érzed (nekem egyszer bevérzett és ciszta lett belőle, napokig fájt, de egy hónap múlva a kontrollon már nyoma sem volt).

De ha nyúlós folyásod van, akkor inkább most (is) van ovud.

Kapd el a barátod/férjed:D

2012. jún. 7. 16:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm csajok a választ!El is kapom az Én drága férjecskémet!:-D

Mindenkinek aki babóval próbálkozik, mihamarabbi gyermekáldást kívánok!!:-)

Szép délutánt! NIKI

2012. jún. 7. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!