Miért érzek szurkálást már most a 8. ciklusnapomon? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
A görbém az pedig ilyen: [link]
Én úgy tudom, hogy később szokott lenni ovulációm, a ciklusaim 29-30 naposak.
2012. márc. 19. 20:47
1/3 anonim válasza:
A szurkálás érzése nem feltétlenül csak ovulációkor jelentkezhet. Szerintem "túlságosan figyeled" ezt most, amit persze megértek, de ne foglalkozz ezzel. Amúgy meg lehet peteérés korábban, ez sincs kizárva, de azt a hőd is jelezni fogja, ami egyelőre csökkenőben van...
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2012. márc. 19. 21:10
3/3 anonim válasza:
Nekem ovu előtt szokott lenni pici mensi szerű derékérzékenység, ezt most is éreztem a 8.napon is (tegnap volt), de még az ovu teszt negatív.
Érdemes elkezdened használni, mert a diagramból csak utólag derül ki, hogy mikor lehetett. Ma vegyél egy csomagot (gyógyszertárba olyan 3.000,-Ft - 3.500,-Ft között van) és 5 napon keresztül csináld este 7-8 között és előtte 1 órával ne nagyon igyál, ja és ezen az 5 napon keresztül mindig próbáld meg egy időben nézni.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!