Bács-Kiskun Megyében van meddőségi központ? Vagy olyan kórház ahol végeznek inszeminációt?
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 14:31
11/14 anonim válasza:
Megkérdeztem neked!!!Az ismerősöm Dr. Seregély Attilánál volt és nagyon-nagyon meg volt vele elégedve és fájt a szive,hogy ott kellett hagynia!
12/14 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es, andrológián voltunk ott nem találtak semmi bajt, az átjárhatóságin is voltam ott is minden rendben volt. A dokim szerint kevés az Lh-m de arra már 7. hónapja szedem a clostyt. Amúgy nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
2012. jún. 8. 11:07
13/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Tettem fel másik kérdést és ezt a választ oda kellett volna írnom! De nektek is köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 8. 11:12
14/14 anonim válasza:
Nekem 2 inszeminációm volt Kecskeméten.Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!