A munkaügyi központ által megpályázott és sikeresen elvégzett tanfolyamokért kell fizetni ha ez az első tanfolyam amit elvégeznék? Miskolc- ápolási asszisztens szak.
Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 15:27
1/5 anonim válasza:
Ha támogatja akkor ingyenes sőt még fizet is valami havi pénzt.
2/5 anonim válasza:
Ha a munkaügyi központ finanszírozza akkor nem kell fizetni csak akkor ha elblicceled.
Én ügyintézői tanfolyamot végeztem egy éve ők fizették, okj-s volt.
Megmondták, hogy akkor kell fizetni ha nem veszem komolyan, nem teljesítem a feltételeket, igazolás nélkül lógok és emiatt nem engednek vizsgázni.
Ha elmegyek rendesen és sikerül levizsgázni akkor nem kell fizetni de akkor sem ha megbukok mert van pótvizsga.
Én tisztességgel végigjártam, és levizsgáztam.
3/5 anonim válasza:
Igen mindenképpen sikeres vizsga vagy pótvizsga közben pedig kis vizsgák modulok.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, igazán nagyon kedvesek vagytok.
2012. febr. 27. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!