Kedves 5/11-es válaszoló! Én is mára nem várom. Egyenlőre görcsölgetek, tehát ebből még akármi lehet. Reggel vettem tesztet, nem tudom h megcsináljam-e vagy sem, de hnap reggel mindenképp megcsinálom.
Kedves kérdező! Szívből gratulálok :) Holnap én is ilyet szeretnék látni :) Boldog Babavárást!
Kedves 12/13!
Köszönöm a gratulációt! Szorítok Neked,hogy holnap ekkora örömben legyen részed! Írd majd meg,hogy mi lett!
Gratulálok!Csodaszép pozitív!
Kérdezhetek?Spontán lettél babás Mindkétszer?
Kedves tündérlány!
Köszi a gratulációt!
A teherbe esés úgy volt,hogy októberben petevezeték átfúvásom volt,de nem volt eltömődve,viszont krónikus méhgyulladásom volt.Megkapartak. Kaptam closty-4, 2. hónapban terhes lettem. Sajnos februárban missed ab lett a vége. Áprilisban próbálkozhattunk először, szintén closty-t szedtem és szintén a 2. hónapban lett pozi a teszt! Remélem most minden rendben fog zajlani!
Sok sikert Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!