Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztemet?

Megnéznétek a tesztemet?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 7. 10:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációt! 2,5 éve próbálkozunk,februárban volt missed ab-om, és most újra babát várok! El sem hiszem! Remélem minden rendben megy! Nektek is sok sikert kívánok!
2012. jún. 7. 11:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Kedves 5/11-es válaszoló! Én is mára nem várom. Egyenlőre görcsölgetek, tehát ebből még akármi lehet. Reggel vettem tesztet, nem tudom h megcsináljam-e vagy sem, de hnap reggel mindenképp megcsinálom.

Kedves kérdező! Szívből gratulálok :) Holnap én is ilyet szeretnék látni :) Boldog Babavárást!

2012. jún. 7. 12:49
 13/18 anonim ***** válasza:
szia!! Bocsi, de reggelibol teszteltel?
2012. jún. 7. 13:30
 14/18 A kérdező kommentje:

Kedves 12/13!

Köszönöm a gratulációt! Szorítok Neked,hogy holnap ekkora örömben legyen részed! Írd majd meg,hogy mi lett!

2012. jún. 7. 14:00
 15/18 A kérdező kommentje:
Reggel teszteltem,de nem első (3.) pisiből.
2012. jún. 7. 14:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Gratulálok!Csodaszép pozitív!

Kérdezhetek?Spontán lettél babás Mindkétszer?

2012. jún. 7. 16:04
 17/18 A kérdező kommentje:

Kedves tündérlány!

Köszi a gratulációt!

A teherbe esés úgy volt,hogy októberben petevezeték átfúvásom volt,de nem volt eltömődve,viszont krónikus méhgyulladásom volt.Megkapartak. Kaptam closty-4, 2. hónapban terhes lettem. Sajnos februárban missed ab lett a vége. Áprilisban próbálkozhattunk először, szintén closty-t szedtem és szintén a 2. hónapban lett pozi a teszt! Remélem most minden rendben fog zajlani!

Sok sikert Neked!

2012. jún. 8. 06:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Persze,hogy minden rendben lesz!Csak pozitívan!És gratulálok mégegyszer!
2012. jún. 8. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!