Most akkor mikor is volt/van ovum?
Szerintem nem akkor volt, amikorra behúzta a ciklus.hu.
Ovu mikroszkópot kezdtem el használni kb. egy hete, de sosem mutat páfrányt, csak amőbákat.
Ma éreztem erős szurkálást a bal oldalamon pár percig és tojásfehérje szerű a nyákom. Előző ciklusom 35 napos volt. Előtte meg 30.
Szerintetek mi lehet a helyzet?
Szia
Sztem 5.-én volt az ovud, a hőd ott leesett és a nyákod is jelezte az ovulációt!
(remélem jól néztem, tudod most szakértem a görbéket :) )
Ha volt, akkor 19. napon, lőtte biztosan nem.
De ez majd akkor derül ki, ha fent marad a hőd.
Hát, ha tényleg tegnap volt, akkor sajnos a mai akcióval már vsznűleg elkéstetek.
De egy próbát mindenképp megér, hajrá;)
Szia
Én is csak azt tudom írni, ha tegnap volt akkor a mai együttlétnek kicsi az esélye arra hogy baba legyen, de hallottunk már csodáról)))
Sztem ha van kedvetek legyetek együtt)) én drukkolok!!
K
Szia
látod ezt nem tudom pontosan, de nem úgy van, hogy mensi előtt is megy fel a hő,de előtte esik le??
Tényleg nem tudom,sajnos!
A mai együttlét azért sanszos, meg hát amúgy is nem?!!
K
Szerintem rossz helyre húzta be a ciklus és még nem volt péd!!!
Mondjuk, ha feljebb megy a hőd és ott marad, akkor lehet pontosabban látni!
Az ovumikroszkóp meg érdekes dolog!!
Én is elkezdtem használni, amikor babát akartunk, és mindig csak krumplikat láttam(én mindig nyálból csináltam).
Félre is raktam 2 hónap után, hogy ez nem ér semmit!!!
Aztán elmentem kivizsgálásra, ultrahangon nézték van-e peteérésem, hát nem volt(de ettől még 35 naponként megjött, a hormon eredményeim is jók voltak)!
Így kaptam egy peteérést segítő gyógyszert, ugyancsak nézték UH-on, volt peteérésem és kíváncsiságból kipróbáltam a mikroszkópot, és életemben először gyönyörű páfrányos volt a miki akkor, amikor az UH szerint is volt peteérésem!
Mondjuk olvasom, hogy egy hete használod, én néztem kb 2 hónapig!
Ha most volt ovud, akkor páfrányt kellene látnod kb 5-6 napig(előtte is utána is 2-3 nap)!
Ja és jósnak is jó a miki, ezt is kíváncsiságból néztem a nemvárt előtt és akkor is páfrányt mutatott!! :)
Remélem sikerül Nektek is!!
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!