Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10. dpo-n du-i pisiből elvégze...

10. dpo-n du-i pisiből elvégzett Clearblue digitális teszt negatív. Hihetek neki?

Figyelt kérdés
:(:(:(

2012. jún. 6. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
10. napon délutánit csináltál? Minek gyötröd magad? Várj még pár napot és 10-es teszttel reggeli vizeletet vizsgálj!
2012. jún. 6. 19:14
 2/8 anonim ***** válasza:

10. dpo, 25-s teszt, délutáni pisi - tök felesleges.

Miért csinálod ezt magaddal? Várj még 4 napot, és akkor tesztelj!

2012. jún. 6. 19:23
 3/8 A kérdező kommentje:

Azt írja a clearblue hogy mensi előtt 4 nappal már 55%-os eséllyel mutat valós eredményt.

Itt is írták többen hogy 10. dpo.n vagy hamarabb már kijelezte a pozit a CB.

2012. jún. 6. 19:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, barátnőmnek is kijelezte 10 nappal peteérés után, és ő sem reggeli pisiből csinálta. Viszont a papíron is az volt, hogy 55%, ez azért nem túl sok. Szóval még nem biztos.
2012. jún. 6. 19:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia

(mégis megcsináltad? ma tettél fel ezzel kapcsolatban kérdést ugye?)

2 nap múlva próbálj meg másik tesztet, és reggeli pisiből csináld meg!! Drukkolok továbbra is!

K

2012. jún. 6. 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is válaszoltam neked, hogyha biztosra akrsz menni, várj még pár napot, noha nekem 9. napon kimutatta már. A 10-es érzékenységű tesztet nem ajánlom, akkor már inkább a sima clearblue. Fel a fejjel, legyél türelmes, és semmit nem jelent még, hogy negatív:) Sok sikert kívánok! És, ha nagyon biztosra akarsz menni és már most akarod tudni, akkor el lehet menni egy magánlaborba vagy államiba, ahol lehet kérni beutaló nélkül is fizetős hcg tesztet. Kb. 3000-4000 ezerbe kerül, általában délutánra kész is van az eredmény. 10. dpo-n már mutatni fogja vérből. Én voltam olyanon is:)
2012. jún. 6. 23:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ha érdekel, akkor tudok itt Pesten pár labort ajánlani.
2012. jún. 6. 23:09
 8/8 anonim ***** válasza:

10. dpon nem teszteltem volna Clearblue digitális teszttel,pláne nem délutáni pisiből!

De reggeli pisiből 10-es érzékenységűvel már biztosat mutat!

2012. jún. 7. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!