Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek hányadik hétben kezdett...

Nektek hányadik hétben kezdett el legelőszőr fájni a fejetek terhesség alatt?

Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyszer fájt, de passz mikor. Nem hiszem, hogy a terhességtől.

30 hetes km

2012. jún. 6. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt. Én nem vagyok szakember, de szerintem ez nem normális a terhességgel járó tünet. A fejednek nem kellene fájni. Ha rendszeres akkor beszélj az orvosoddal vagy a védőnőddel.
2012. jún. 6. 13:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem már volt egy terhességem és végig szenvedtem a 8. hétig iszonyú fejfájással fülzúgással!Akkor azt mondta hogy ez normális mert ez a hormonok miatt van...
2012. jún. 6. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt sajnálattal hallom, mert nekem ritkán fáj a fejem, de azt igen rosszul viselem akkor. Főleg terhesen. Azt gondolom, hogy utána kellene nézned az Omega 3 étrendkiegészítőknek, mert ez ennek a hiányakor is fel szokott lépni, és ugye a baba kis agyának és az idegrendszerének a fejlődéséhez az kell, és ezt tőlünk veszik el. Ha érdekel erről tudok küldeni anyagot privibe.
2012. jún. 6. 16:41
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséged,megyek is a boltba:)
2012. jún. 6. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!