Adriennjeni kérdése:
Volt olyan, aki a fogamzást segítő teakeverékek segítségével esett teherbe? ( cickafark, palástfű, stb. ) Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szeretném én is kipróbálni a teakúrát. Hatásos?2012. jún. 6. 10:59
11/17 anonim válasza:
Kedves kérdező,még mindig nem jött meg?Tüneteid vannak?Ha negatívak a tesztek 8 nap után is kezd el szerintem a cickafarkteát inni.
12/17 A kérdező kommentje:
gyógyszertárban. most vettem, iszonyatosan drága 40g 600 forint. de a cickafark is drága. 50g 285.-
2012. jún. 8. 13:57
13/17 A kérdező kommentje:
ha tudnám hol terem inkább mennék legelni
2012. jún. 8. 13:58
14/17 anonim válasza:
első vagyok!én a DM-be vettem 50 g cickafarkfűvet 169 ft-ért a palástfűvet meg csak herbária boltba tudtam beszerezni 330 ft-ért
15/17 A kérdező kommentje:
na akkor jól jártam. Már megjött 2 napja, elég rendesen. Kicsit összevisszák a ciklusaim. nem csodálom, majd másfél évig nem volt meg, csak gyógyszerrel. :/
Kipróbálom ezeket a füveket, hátha rendbehoz, míg eljutok egy orvoshoz. :/
2012. jún. 8. 19:24
16/17 anonim válasza:
én a kislányommal az első hónapban már terhes lettem! 30naposak a ciklusaim,mensi első napjától a 15-ig cickafark,16-tól palástfű! garantált teherbeesés! remélem nem túl későn írtam....sok sikert!
17/17 anonim válasza:
Nekem nem jött be a cickafarktea,pontosak a ciklusaim.Most felborította.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!