Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Émelygés 10 nappal peteérés...

Émelygés 10 nappal peteérés után. Nem túl korai ez még?

Figyelt kérdés

Mindig azt hallom hogy ha sikerül a baba az első tünetek csak a menstruáció kimaradása után kezdődnek.

Mit gondoltok?

2009. júl. 2. 09:31
 1/10 anonim ***** válasza:
amikor én émelyegtem 10 nappal pé után, mindig megjött... ellenpéldát sajnos nem tudok mondani, de lehet, hogy előfordul. szerintem a mensi idejéig ne tekintsd tünetnek, akkor kiderül.
2009. júl. 2. 09:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem márc 16. volt pém és 24-én már szokásos "túránˇ" a párommal,én mondtam neki,h kint maradok a kocsiban és alszom amíg ő intézkedik!10 percenként pisilni kellett!Már akkor annyit tudtam aludni amíg csak lehetett!Addig meg soha.Bár mi még akkor nem gondoltuk,hogy babócánk van a dologba.Nekem ezek voltak a tüneteim,soha nem émelyegtem,de kinél hogy van.

Szerintem lehet jel!Drukkolok

17+4 hetes km

2009. júl. 2. 09:36
 3/10 A kérdező kommentje:

Általában nekem nincsen hányingerem a menzi előtt, de ki tudja.. az ember mindig változik.

Az alvással nekem is vannak gondjaim. Tegnap gondoltam leülök pár percre miközben főztem délelőtt és sajna odaégett a kaja mert elaludtam pár percre... De azért ahogy az első válaszoló is tanácsolta, nem tekintem ezeket tünetnek. Persze azért reménykedek.

2009. júl. 2. 09:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Mikor a lányommal terhes lettem, hétfőre nem vártam, előtte pénteken szörnyen émelyegtem, mindenfélét összeettem. Viszont nem is jött meg hétfőn...

Drukkolok! Egyébként a tünetek a Hcg emelkedésétől vannak, az pedig a beágyazódáskor kezd termelődni.

2009. júl. 2. 13:24
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ és a drukkot is!

Hát jobb lenne ha a HCG emelkedés miatt lenne és nem a meleg idő miatt. Tényleg lehetséges a nagy meleg miatt émelygés?

2009. júl. 2. 14:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Sokminden lehet. A melegben minden hamarabb megromlik, könnyebben el is fáradhatsz. De nálam is ez volt és valahogy tudtam is, hogy baba van. Kicsit más volt az émelygés is. Szerintem könnyen lehet, hogy kisbabád lesz.
2009. júl. 2. 15:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Úgy legyen! :-))) Köszi a választ!
2009. júl. 2. 15:25
 8/10 anonim válasza:
Én peteérés (teherbeesés) után már az első héten émelyegtem. Akkor persze még nem tudtam miért... :)
2009. júl. 3. 14:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Pozitiv a tesztem!!!! :-)))))) Ezek szerint a baba miatt volt.
2009. júl. 7. 07:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Én tudtam! Gratulálok!
2009. júl. 8. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!