Émelygés 10 nappal peteérés után. Nem túl korai ez még?
Mindig azt hallom hogy ha sikerül a baba az első tünetek csak a menstruáció kimaradása után kezdődnek.
Mit gondoltok?
Szia!Nekem márc 16. volt pém és 24-én már szokásos "túránˇ" a párommal,én mondtam neki,h kint maradok a kocsiban és alszom amíg ő intézkedik!10 percenként pisilni kellett!Már akkor annyit tudtam aludni amíg csak lehetett!Addig meg soha.Bár mi még akkor nem gondoltuk,hogy babócánk van a dologba.Nekem ezek voltak a tüneteim,soha nem émelyegtem,de kinél hogy van.
Szerintem lehet jel!Drukkolok
17+4 hetes km
Általában nekem nincsen hányingerem a menzi előtt, de ki tudja.. az ember mindig változik.
Az alvással nekem is vannak gondjaim. Tegnap gondoltam leülök pár percre miközben főztem délelőtt és sajna odaégett a kaja mert elaludtam pár percre... De azért ahogy az első válaszoló is tanácsolta, nem tekintem ezeket tünetnek. Persze azért reménykedek.
Mikor a lányommal terhes lettem, hétfőre nem vártam, előtte pénteken szörnyen émelyegtem, mindenfélét összeettem. Viszont nem is jött meg hétfőn...
Drukkolok! Egyébként a tünetek a Hcg emelkedésétől vannak, az pedig a beágyazódáskor kezd termelődni.
Köszönöm a választ és a drukkot is!
Hát jobb lenne ha a HCG emelkedés miatt lenne és nem a meleg idő miatt. Tényleg lehetséges a nagy meleg miatt émelygés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!