A petefészekátfúváshoz milyen papírok kellenek? Gondolok hormonvizsgálatra, stb. és mennyiért csinálják?
nekem kórházban csináltak tb alapon és nem fizettem érte.
Nem kell hozzá semmilyen más eredmény.
A személyes irataid kellenek hozzá, és beutaló a nőgyógyásztól - a lborban ingyen megcsinálják a hormonvizsgálatot, de magánúton is megcsináltathatod, úgy elég sokba fog kerülni.
A hormonvizsgálat eredményétől függően küld további vizsgálatokra dokid. A petefészek átfúvás csak akkor jön, ha már mindent kizárt. De ahhoz sem kell más, csak a papírjaid (személyi, lakcímkártya, TAJ)
első vagyok!
Annak a válaszolónak írnám,aki írta "csak úgy nem csinálják meg".
Én arra értettem a nem kell hozzá semmi válaszomat,hogy ezt megelőzően nyilván már kivizsgálják az embert és hónapokig próbálkozik hiába.Tehát hormonokat egyebeket már úgyis megnézik.
Magára a beavatkozásra csak időpontot adott a dokim és a taj kártyámat vittem.20perc volt az egész és engem utána kiengedett.(röntgenes fajta volt)
Nekem nem fájt,de lehet azért mert már szültem.
Kedves kérdező ez most volt még nem tudom sikerült a baba!
Drukkolok neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!