Miért van az, hogy aki akar babát, az küzd hónapokig (akár évekig) érte, mások meg abortuszra rohangálnak egy egyéjszakás kaland után?
Két részre bontanám a kérdésedet.
A vastagon szedettre azt tudom reagálni, hogy abban a formában, ahogy leírtad, nem fedi a valóságot. Sokan vagyunk, akik szerettünk volna, babát, és elsőre összejött, nem kellett éveket várni. És sokan vannak, akik megtartják a nem várt babát is. Már maga az abortuszra rohangálnak kifejezés is irritáló számomra.
Meg hát nincs is köze egymáshoz a két dolognak. Attól, hogy valaki megy, vagy nem megy abortuszra, a te esélyed a babára nem változik.
És most a másik kérdés. 3 hónap még nagyon rövid idő, főleg, hogy gyógyszert szedtél előtte. De amúgy is.
Viszont ha már most stresszelsz ezen, jelentősen rontod az esélyeidet, mert a legrosszabb az, ha rágörcsölsz a baba projektre.
Én akkor voltam dühös, amikor én a harmadik vetélésemmel voltam bent a kórházban, és a mellettem levő 2 szoba tele volt abortuszra váró 15 éves p*csákkal.
Amúgy ovukor legyetek együtt, lehetőség szerint. 2 naponta ajánlják az együttléteket azoknak, akik babát akarnak.
Nem tudom, nekem amikor figyeltem, sosem sikerült, mindig akkor, amikor egyáltalán nem figyeltem semmire... se ovura, se hőre, se nyákra, se semmire... :/
3 honap?? es te ennyire ketsegbe vagy esve? miert??? nekunk 6 honapra jott ossze ugy hogy sosem figyeltem az ovumat, nem ittam semmi teat es egyebet, nem homeroztem.
szoval nyugi ha egeszsegesek vagytok akkor 1 even belul osszejon. csak ne ezen agyalj tenyleg. az meg hogy masokkal mi van az ne erdekeljen az rajtad nem segit.ezzel is csak hergeled magad ami nem jo.
sziasztok!
Mindkét gyermekem "becsuszott" baba, vagyis nm terveztük a gyermek vállalást,sose volt abortuszom.
De... terheségem előtt csináltam egy rövid méregtelenitést,nem drasztikusat, /1 hetest/ utána pedig feltunnungoltam a szervezetem vitaminokkal, ásványi anyagokkal.Multivitamint szedtem, grapeuit cseppeket,lehet,h nincs összefüggésbe,de ha van kedved probáld meg és hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!