Teszt vélemény? Pozitiv lenne?
Ma vagy szerdára nem várom!cn 28-nál vagyok ma vetem Gabriellt nem elsö pisiböl ilyen lett véleményt szeretnék negativot csatolom::)
Kedves Utolsó!
Két gyermekem van, láttam negát is, pozit is.
Minden nőnél máshogy alakul a hcg termelődése. Honnan tudod, mikor volt ovuja? Mikor termékenyült meg? És miért ne lehetne pozitív?
Rajtad kívül senkit nem zavar, hogy fordítva van...
Igen, a tied is vélemény, nem erről van szó. Azzal sincs baj, hogy szerinted ez negatív teszt. De akkor miért van ott a csík, ahol kell lennie terhesség esetén, ha átázott?
Sokan tesztelnek a nemvárt napján, vagy előbb. Miért baj?
Anno szétszedtem a Gabrielt, mert én láttam rajta valami halvány csíkot, férjem, kolléganőm semmit.
A halvány csíkom nemsokára 6 hónapos lesz!:)
Kedves 24. válaszoló, a válaszod alapján akkor te pontoztál le mindenkit, aki azt merte írni, hogy neki is ilyen halvány volt, és baba lett?
Én nem vagyok tesztfüggő, kizárólag két alkalommal teszteltem, az egyik egyértelmű volt, a másik meg korai, ugyanígy nézett ki a tesztem feltöltve. MIndenki azt mondta, hogy negatív, de mindenki tévedett. Ezért írtam le, hogy nekem is ilyen halvány volt, de baba lett, ezért drukkolok, hogy a kérdezőnek is összejöjjön.
Ebben ugyan mi olyan egetrengetően bántó?
Mert én pl. NEM tudom, hogy ez negatív, hiszen nekem is így nézett ki, és pozitív lett - és ha egy ember járt így, akkor miért ne járhatna más is így?
Nem teljesen mindegy?
Neked az a véleményed, hogy negatív, nekem az, hogy ez közel sem biztos. De ezért lepontozni a másikat elég szánalmas, nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!