Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszt vélemény? Pozitiv lenne?

Teszt vélemény? Pozitiv lenne?

Figyelt kérdés

Ma vagy szerdára nem várom!cn 28-nál vagyok ma vetem Gabriellt nem elsö pisiböl ilyen lett véleményt szeretnék negativot csatolom::)

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 4. 10:16
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Nekem is pozitívnak tűnik:)
2012. jún. 4. 19:54
 22/41 anonim ***** válasza:
Drága 20-as válaszoló egyem szíved....Te még sztem nem is láttál ilyet, én meg havonta..Ez nega...a 25-ös semmit nem mutatna hómezőn kívül, pláne, ha még a kérdező menstruáció előtt van!Minek még a teszt?Majd , ha kimarad a menzesz....és igen, idegesít, hogy fordítva van....Az én véleményem is vélemény..:):):)
2012. jún. 4. 20:39
 23/41 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Két gyermekem van, láttam negát is, pozit is.

Minden nőnél máshogy alakul a hcg termelődése. Honnan tudod, mikor volt ovuja? Mikor termékenyült meg? És miért ne lehetne pozitív?

Rajtad kívül senkit nem zavar, hogy fordítva van...

Igen, a tied is vélemény, nem erről van szó. Azzal sincs baj, hogy szerinted ez negatív teszt. De akkor miért van ott a csík, ahol kell lennie terhesség esetén, ha átázott?

Sokan tesztelnek a nemvárt napján, vagy előbb. Miért baj?

2012. jún. 4. 20:48
 24/41 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű a dolog.Ha már szétszedte ugye...Neonfénybe tartja, mondjuk a fürdőben a csíkot.Ha ott is piros színű amire azt mondjátok halvány, akkor ott van.De a nyakam teszem rá, hogy egy átlátszó "vonalhelye" lesz ott!!!!Az ilyen szétszedett-összerakott "szugerált" tesztek nagyon ritkásan pozik..:)Ez tapasztalat..Anno én is betegesen akartam a gyereket, beleestem ebbe én is...És még valami..Ne az tűnjön már rossznak, aki nem kezd el nyálazni itt, hogy hú, meg haaa, de jó, meg gratula..Igen, én is szoktam gratulálni a pozitív teszteseknek!De ez nem az, és ti is tudjátok legbelül.Csak nem akarjátok, hogy a kérdező keseregjen vagy lepontozzon.:):):)
2012. jún. 4. 21:28
 25/41 anonim ***** válasza:

Anno szétszedtem a Gabrielt, mert én láttam rajta valami halvány csíkot, férjem, kolléganőm semmit.

A halvány csíkom nemsokára 6 hónapos lesz!:)

2012. jún. 5. 04:41
 26/41 A kérdező kommentje:
Lányok nem tartom gonosznak azokat se kik negativot irtak mert mindenki máshogy lássa!Ma meg csinálom tizesel és ki derül!:)amugy tegnap nem jött meg még mindig nincs 29cn..
2012. jún. 5. 07:55
 27/41 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, kár hogy nem első vizeletből csináltad, az biztosabb lenne.
2012. jún. 5. 08:00
 28/41 anonim ***** válasza:

Kedves 24. válaszoló, a válaszod alapján akkor te pontoztál le mindenkit, aki azt merte írni, hogy neki is ilyen halvány volt, és baba lett?

Én nem vagyok tesztfüggő, kizárólag két alkalommal teszteltem, az egyik egyértelmű volt, a másik meg korai, ugyanígy nézett ki a tesztem feltöltve. MIndenki azt mondta, hogy negatív, de mindenki tévedett. Ezért írtam le, hogy nekem is ilyen halvány volt, de baba lett, ezért drukkolok, hogy a kérdezőnek is összejöjjön.

Ebben ugyan mi olyan egetrengetően bántó?

Mert én pl. NEM tudom, hogy ez negatív, hiszen nekem is így nézett ki, és pozitív lett - és ha egy ember járt így, akkor miért ne járhatna más is így?

Nem teljesen mindegy?

Neked az a véleményed, hogy negatív, nekem az, hogy ez közel sem biztos. De ezért lepontozni a másikat elég szánalmas, nem gondolod?

2012. jún. 5. 08:04
 29/41 anonim ***** válasza:
teszteltél? :)
2012. jún. 5. 08:35
 30/41 anonim ***** válasza:
Én is most néztem a válaszomat, nem tesztet valakinek... Mitől haszontalan egy válasz, ha az írom, hogy halványan ott van a csík (én márpedig látom tök mindegy mitől van), és még reménykedhet, hiszen menszi előtt van?
2012. jún. 5. 08:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!