Teszt vélemény? Pozitiv lenne?
Figyelt kérdés
Ma vagy szerdára nem várom!cn 28-nál vagyok ma vetem Gabriellt nem elsö pisiböl ilyen lett véleményt szeretnék negativot csatolom::)
2012. jún. 4. 10:16
11/41 A kérdező kommentje:
2012. jún. 4. 11:46
12/41 anonim válasza:
és ott a csík!!!! :) GRATULÁLOK!!! :)
13/41 anonim válasza:
Én is látom a 2. csíkot, de azért holnap még tesztelj!
Ja, és mennyi idő múlva jött ki a 2. csík?
14/41 anonim válasza:
Ha ez a két utolsó kép egy 10es teszt lenne, szerintem sokkal erősebb lenne!
Holnap is kérünk fotót!
32hkm
15/41 anonim válasza:
Holnap reggeli elsőből tesztelj! Az kimutatja láthatóbban,mert fent ami van,az negatív,amit komment-ben küldtél,az pedig annyira halvány,hogy ... szóval nagyon.
16/41 anonim válasza:
KÉRÜNK KÉPET HOLNAP!!! legalább más örömének hadd örüljünk i is! erőt ad! )
zsófi!
szurkolok nagyon!!!
17/41 anonim válasza:
szerintem pozitív,nagyon halványan ott a másik csík
19/41 anonim válasza:
Nem baj, hogy a kommenteknél belinkelt teszten fordítva vannak a betűk?:S A T-nél erős csík a C-nél semmi?Az csak átázási cucc..Ez nekem is mindig ilyen.Ez nega....
20/41 anonim válasza:
Nézd már meg, hogy attól függetlenül, hogy fordítva van, amugy ezt mindenki észrevette, ott van halványan a csík! Ez 25ös érzékenységű teszt, nem első vizelet és még nem is késik a kérdezőnek.
Ha ázás lenne, akkor nem lenne csík halványan sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!