Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jo lenne orvoshoz menni? Mi...

Jo lenne orvoshoz menni? Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Az utobbi idoben nagyon ossze-vissza a mensim. Van, hogy 2 hetet is kesik. Mult honapban is ez volt, elmentem orvshoz, de nem latott semmit, amint hazaertem meg is jott. Most megint kesik, mar lassan 5 napja. Terhes nem hiszem, hogy lehetek, mivel minden egyes alkalommal vedekezunk, es vigyazunk is, hogy ne szakadjon ki a gumi. Amugy kitapogattam a mehszajam es elegge lent van, meg mintha nyitva is lenne. De semmilyen folyasom nincs, ha benyulok is csak olyan vizes es ragados. Mi lehet a gond? Lehet, hogy jo lenne valami gyogyszert irassak?
2009. júl. 1. 18:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ezzel orvoshoz kell menni.Mi a legnagyobb jo indulattal is találgatni tudunk,és esetleg butaságokat mondani.
2009. júl. 1. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
A gyógyszertől biztos,hogy beállna!Menj el dokihoz.Csodálkozom,hogy ezt nem mondta már akkor mikor elmentél hozzá.Hisz az nem normális ha ennyire rendszertelen.
2009. júl. 1. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet bármi. Pl ciszta vagy petefészekciszta (PCOS)-nekem ez van, és a 3. doki vette észre!!! A menzim volt hogy 43, 56 napokra jött meg, volt hogy rendes menzi helyett csak barnázgattam. Menj másik dokihoz.
2009. júl. 1. 19:39
 4/7 A kérdező kommentje:
koszi szepen a valaszokat :) hat penteken ha minden osszejon megyek csalad dokihoz es elmeslem neki (megint), hogy mi van, es akkor majd biztosan megint ad beutalot a nogyogyaszhoz. Addig is nincs valami praktika ami meghozza? mert halalra stresszelem magam, minden honapban, hogy biztos terhes vagyok, pedig nincs ahogy hiszen mindig vigyazunk es ovszerrel vedekezunk, meg ha csinalok tesztet az is negativ...
2009. júl. 1. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:

A nőgyógyászhoz nem is kell beutaló!!!

De egyébként lehet pajzsmirigy probléma,hpv stb.!

2009. júl. 1. 20:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Nalunk itt Erdelyben bizony kell...Csak maganrendelobe nem.
2009. júl. 1. 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Minek irod ki ugyanazt csak más megfogalmazásban?Menj orvoshoz és kész!

2009. júl. 1. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!