Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor kell orvoshoz menni?

Mikor kell orvoshoz menni?

Figyelt kérdés
Rövid leszek.Augusztus 13.-án volt az első nap mikor menstruáltam,tegnap egy kemény pluszt teszteltem.Mennyi idős lehetek? És mikor kell menjek orvoshoz.Aki tapasztalt ebben kérem válaszoljon.
2010. szept. 14. 10:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
4-5 hetres terhes vagy, elmehetsz orvoshoz bármikor, de 8 hetesen lesz érdemes, tehát legkorábban 3 hét múlva.
2010. szept. 14. 10:43
 2/16 anonim ***** válasza:

Akkor 4 hetes vagy. A menstruáció első napjától kell számolni a terheséget, úgyhogy te most kb. 4 hetes vagy. 6 hét után érdemes menni, akkor már látni a szívverését. Úgyhogy kb. 2 hét múlva.

Gratulálok!

2010. szept. 14. 10:46
 3/16 anonim ***** válasza:

Nekem a forgatós naptár szerint 5 hetes 4 napos vagy, ha pontosan középen volt a fogantatás. Ha a jövő hét vége felé mész, már biztosan látszódni fog valami.

Gratulálok! :)

2010. szept. 14. 10:52
 4/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem van egy várandós öröknaptáram, megnéztelek benne és azt írja az utolsó mensi alapján, hogy 5 hetes kismama lehetsz, első orvosi vizsgálatra okt. 5-10 körül érdemes menni, és május 19. lesz a szülés várható időpontja! :-)) Gratulálok! :-))
2010. szept. 14. 10:55
 5/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.Akkor megfogadom és várok még.Majd elmegyek a jövőhéten.Azért a félelem megvan,de remélem nem lesz baj.Na mindegy nagyon szurkolok minden leendő kismamának.....és mégegyszer köszönöm.
2010. szept. 14. 10:55
 6/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm hogy kiszámoltátok,akkor mostmár értem legalább,hogy hogy kell számolni.
2010. szept. 14. 10:57
 7/16 anonim ***** válasza:
10:52-es! Kicsit elszámoltad, a forgatós naptár szerint, meg másik naptár szerint is 4 hetes és 3 napos. Szerintem várj 2 hetet a dokival.
2010. szept. 14. 11:10
 8/16 anonim ***** válasza:
Sőt, 4 hét 4 napos!
2010. szept. 14. 11:11
 9/16 anonim ***** válasza:
Én 2 évvel ezelőtt, egy szombati nap pozit teszteltem (dpo.-t nem tudok mondani a rendszertelen mensim miatt), hétfőn elmentem dokihoz, megvizsgált, azt mondta, hogy 5 hetes terhes lehetek, egy hét múlva berendelt UH-ra, ott megállapította, hogy 6 hetes kismama vagyok és akkor már hallottam a szívét a kis drágámnak, aki akkor volt 6mm. 2 hét múlva visszarendelt, minden rendben volt, akkor már 1,5 cm-es volt a kis élő 8 hetes embrióm. :-)) Szóval szerintem, ha nem bírsz várni, nyugodtan menj el, a terhességet már most meg fogja tudni állapítani és majd elmondja, hogy hogyan tovább!
2010. szept. 14. 11:29
 10/16 A kérdező kommentje:
rendben....köszönöm.Csak tudjátok annyira nehéz kivárni,és szeretném tudni,hogy minden rendben van.Tudom hogy nem lesz most szívhang-sajna-,de LÁTNI AKAROM.ha nem tudom kivárni akkor elmegyek,majd meglátom.
2010. szept. 14. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!