Mikor kell orvoshoz menni?
Figyelt kérdés
Rövid leszek.Augusztus 13.-án volt az első nap mikor menstruáltam,tegnap egy kemény pluszt teszteltem.Mennyi idős lehetek? És mikor kell menjek orvoshoz.Aki tapasztalt ebben kérem válaszoljon.2010. szept. 14. 10:41
11/16 anonim válasza:
Szerintem is menj el, minek várni! Jobb az, ha lát egy orvos ilyenkor! Vagy petezsákot fog látni, vagy már embriót. Menj el szerintem.
12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm el is fogok menni.
2010. szept. 14. 12:26
13/16 anonim válasza:
Ma vagy 4 hetes és 4 napos. A szülés várható időpontja május 20.
Szerintem menj el most orvoshoz.
14/16 anonim válasza:
Ha félidőben volt peteérésed, azaz a ciklus 14. napján, akkor ma 4 hét 4 napos vagy. Ilyenkor még csak petezsák látszódik, embrió nem. Elvileg egy-másfél hét múlva már látszódik a szívpulzálás, és a magzat. HA félidőben volt peteérés.. ha később, akkor ezek is tolódnak, és akkor nem is az utolsó mensitől fogják számolni a terhesség heteit, hanem az ultrahangos adatokból.
Én sem várnék a helyedben!!! Az igaz, hogy petezsákot fogsz látni, de legalább kiderül, hogy jó helyen tapadt meg, mert az sem játék. Ráadásul egyértelműen látszani fog, hogy mikor fogant a baba.
Majd írd meg mi történt :-)
15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm-holnap reggel ezzel kezdek-IRÁNY A DOKI.Aztán megírom nektek mi lett.Remélem jó híreket fogok hozni.
2010. szept. 14. 14:08
16/16 A kérdező kommentje:
Voltam ma reggel,kb.10mm-es zsákot látott,1-1,5 hét mulva kell visszamenjek.ez nagyon izgi!Már alig várom.
2010. szept. 15. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!