Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy ez már az? 4...

Lehet, hogy ez már az? 4 napja voltunk együtt szexuálisan a párommal pont termékeny voltam és előző napokban volt peteérésem is.

Figyelt kérdés
Ma illetve tegnap éjjel óta érzem hogy néha szurkál a hasam,mintha meg akarna jönni(görcsölök)de 14.-én kéne megjöjjön.lehet,ilyen hamar terhesség jele ez
2009. júl. 1. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát majdnem egy csónakban evezünk!Nekem 2-3 napja volt pete érésem és akkor is és még rá is lefeküdtem a párommal és nekem is szintén 14-én kell megjönnie ami remélem nem következik be!Nekem a bal oldalt len szurkál hol kicsit hol nagyon!Nem tudom ez a terhesség jele lehet-e!De én szeretném!
2009. júl. 1. 18:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor igencsak egy csónakban evezünk!:) nekem is bal oldalt szurkál nem folyamatos csak néha néha!Nem tudom,hogy ez terhesség jele lehet -e ,már van egy gyerkőcünk de nála ilyet nem észleltem!És most nem tudom,hogy baba van van nincs!Remélem hogy van párom is szeretné már !:)
2009. júl. 1. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocsi nem Te irtál ki egy kérdést pár orával elöbb?
2009. júl. 1. 18:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát kiderül,hogy mi lesz belőle!Nekünk ő lenen az első és mi is reménykedünk!Szorítok nektek!:)Kinek szól ez a"nem te írtál ki egy kérdést 1 órával ezelőtt"?
2009. júl. 1. 18:58
 5/8 anonim ***** válasza:
A kérdezönek
2009. júl. 1. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem hetfon este vagy pedig kedden reggel volt tuszorepedesem , kovettuk az orvosommal napokon at , aztan kedden delutan es este is egyutt voltunk a parommal , ma pedig nekem is szurkal es nyilaldosik , es nekem is 14 . -en ( nem ) kellene megjonnie....nagyon remelem hogy most tenyleg eltalaltuk , es hogy celba ertek a kiskatonak , ....lehet hogy ilyenkor kezdodik a beagyazodas ??? de ha joltudom annak meg kell kb 7 nap es akor tajt lehet erezni valamit ...szoritok nektek is lanyok
2009. júl. 1. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Hasonlo cipőben járok én is.Szerintem még egy kicsit korai ezeket a tüneteket észlelni.De ne legyem igazam.Szerintem ennyit megér hogy egy kicsit nyüglödjünk.Megy a drukk mindannyiunkért!!
2009. júl. 1. 19:12
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem nem én irtam ki a kérdést egy órával ez elött :)

Szoritok nektek lányok ,hogy sikerüljön !Én is nagyon szeretném ha sikerülne végre egy második baby!:)

A Beágyazódáshoz jól tudod kell 7 nap :)

reméljük összejön!;)

2009. júl. 1. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!