Mennyi idővel a terhesség előtt KELL leszokni a cigiről, hogy ne ártson a babának?
Tudományos választ nem tudok adni, csak tapasztalatit:)
Amikor elkezdtem lecsökkenteni a cigimet (1 dobozról napi 2-3 szálra), 3 hónap múlva már éreztem a különbséget.
Nem köhögtem, nem éreztem azt, amit korábban a cigi miatt, és újra rendesen éreztem a szagokat.
Aztán letettem azt a 2-3 szálat, és 2 hónap múlva már az utcán is megköhögtetett a cigifüst, szépen helyreállt a szervezetem, a tüdőkapacitásom is nőtt, és a vérképem is tökéletes lett. Vagyis összességében 5 hónap volt.
Ha teheted és van akaraterőd minél hamarabb!!!
Én 1,5évvel azelőtt szoktam le mielőtt babás lettem!
És egy évvel a tervezett próbálkozási idő előtt!!
Azért is kellene minél hamarabb, mert azt is bele kell kalkulálnod, hogy nem biztos, hogy elsőre le fogod tudni tenni!!
Nekem ezelőtt már volt kétszer fél évem, amikor nem szívtam, de most konkrét terveim voltak és az is segített a leszokásban!!
Most két éve nem cigizek.
Én nagyon értékelem, ha már valaki előtte gondolkodik rajta, hogy le kellene tenni a cigit, mert ilyenkor a babóca azért fontosabb, a te kezedben van az élete!!!
Persze az más, ha nem tervezett pici, és úgy kell leszokni, az már nehezebb!!!
Próbáld meg, menni fog!! :)
28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!