Terhes vagyok vajon?
Figyelt kérdés
ma van az utolsó nap hogy meg kell jojjon a mensessem...de nem jott meg. a parommal vedekeztunk minden egyes alkalommal,es nem lattuk lyukasnak egyik gumit sem... mekkora az esely arra hogy terhes vagyok? es tesztet meg nem csinalnak meg csak 1-2 nap mulva...nagyon felek2009. júl. 1. 14:55
1/8 anonim válasza:
Lehet túl sokat streszszelsz miatta,azért nem jön meg.Ha mindig minden rendben volt,nem kell ettől félni :)
2/8 anonim válasza:
A félelmed még nagyon korai. Egyátalán nem probléma ha késik pár napot, pláne hogy védekeztetek. Tehát nincs olyan hogy utolsó nap...ne aggódj. Ha egy hét múlva sem jön meg, akkor el lehet gondolkodni, viszont még az se jelent semmit. Vegyél tesztet ha annyira nyugtalan vagy.
3/8 anonim válasza:
így elég kizárt hogy terhes maradhattál :),nyugi,késhet az még jó pár napot is sok más mindentől meg főleg az idegeskedéstől ,kár stresszelned magad,nincs értelme
4/8 anonim válasza:
nyugi, nincs miert stesszeld magad szerintem, ha vedekeztetek a zkor minden ok, en is voltam igy egy parszor,
5/8 A kérdező kommentje:
hat most kicsit lenyugodtam :D kossz hogy szoltatok h meg keshet...
2009. júl. 1. 15:05
7/8 anonim válasza:
Nyugi ha nem volt lukas a gumi biztos nem vagy terhes.
Ne idegeskedj mert attól is késhet.
8/8 anonim válasza:
Igen, az idegeskedéstől is késhet, sőt. Mi annak idején, amikor összejöttünk a párommal és elkezdtünk nemi életet élni, nagyon beparáztunk azon, hogy 36 napot késett a menzeszem. Tehát nem jött meg 28 napra, hanem 28+36 napra. Én is azt hittem, hogy terhes vagyok, tiszta ideg voltam. Végül vettem egy terhességi tesztet a pláza gyógyszertárában és meg is csináltam még ott a pláza wécéjében. Persze negatív lett, és rohadtul megkönnyebbültem. Reggel meg azzal ébredtem, hogy éjszaka megjött a mensim. Amint elmúlt egyből gyógyszert írattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!