Szerintetek, , sikerült, , így a baba?
Figyelt kérdés
A menzeszem 21.-étől 25.-éig tartott.26.-án este együtt voltunk,de akkor nem ment el bennem a párom.27.-én hajnalban megmértem a hőmet és aszerint p.é.-em volt.Aznap este nem voltunk együtt,hanem csak másnap,azaz 28.-án este,és akkor már elment bennem a párom.Azóta 2 naponta így vagyunk együtt.Szerintetek összejöhetett így is a baba??27.-én este nem voltunk együtt mert a párom bealudt,meg azaz igazság,h én furcsállottam azt,hogy mensi után 2 nappal p.é.-em volt.Mensi után nekem a 9. és a 12. nap között szokott lenni.2012. jún. 2. 18:13
1/2 anonim válasza:
Hát ha már azon a napon voltatok együtt, mikor a hőd felment, akkor nem jöhet össze.
Maximum az előző napi megszakításos aktusból.
2/2 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy tényleg a 6. ciklusnapodon volt pé-d. Persze lehet, de egy napi mérésből azt nem lehet megállapítani. Ha tényleg akkor volt, akkor kevés esélye van, és akkor a 28-i rendes együttlét már késői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!