Mi a véleményetek erről a görbéről?
[link] Png
Volt már tüszőrepedés? Nem kellene feljebb mennie a hőnek? Mikor volt PÉ? Miért nem húzta még be? Múlt havi görbém:
Annyira szeretnék kisbabát...:(
Vmit nagyon félreértettél.
Egyébként orvosira járok, pontosan tisztában vagyok a peteérés és az ovuláció fogalmával.
A peteérés azt a folyamatot jelöli, mikor a pete érik. (Meglepő, ugye?...)
Az ovuláció pedig a teljesen megérett petesejt KILÖKŐDÉSE a petefészekből.
Hogy lökődhetne ki a petesejt, ha nem érik meg? Sehogy.
Olyan viszont előfordul (pl. PCOS szindrómában), hogy elkezd érni a petesejt, de megreked, és nem történik meg az ovuláció.
Ezért alakul ki PCOS-be egy rakás ciszta a petefészkekben.
Nem hiszem, hogy az orvosod hülye, de vszínűleg pont fordítva mondta ő is, csak félreértetted.
De szívesen olvasok cikket arról, hogy milyen a peteérés nélküli ovuláció, ha linkelsz nekem.
Kedves utolsó, ez ugye nem nekem szólt? Én tisztában vagyok a folyamattal, és nem én mondtam azt a bizonyos dolgot... mindenesetre mára így alakultam...
Ami aggaszt, hogy alacsonyak tűnik a hőm... mármint másnak felugrik 36,8-ra, 36,9-re, sőt, 37-re ovuláció után...
Alacsony az alaphőm? Egy csomó görbét megnéztem, azt hittem a 35,9-36,2 számít alacsonynak... régenni görbém nincs, mert ez a 2. hónap h mérem. Nem tudok pajzsmirigyproblémáról, ezek szerint gyanakodnom kellene? A vérvételes papíron az melyik "tétel"? azt is a 3. é a 21. napiból nézik?
Mai állás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!