Mi a véleményetek erről a görbéről?
Figyelt kérdés
[link] Png
Volt már tüszőrepedés? Nem kellene feljebb mennie a hőnek? Mikor volt PÉ? Miért nem húzta még be? Múlt havi görbém:
Annyira szeretnék kisbabát...:(
2012. jún. 2. 08:00
1/18 A kérdező kommentje:
2012. jún. 2. 08:02
2/18 anonim válasza:
Én erre még nem mondanám, hogy volt!
Még várj!
3/18 anonim válasza:
Szerintem sem volt meg a péd és múlt hónapban sem!Az a sok vérezgetés nem valami biztató!:(
4/18 A kérdező kommentje:
Nem volt még PÉ? Sírva fakadok. Szentül hittem, hogy ugrott a hőm, ez jó jel. De ezek szerinte megint hoppon maradok... A múlt hónapban volt egy fertőzésem középidőtől, azért vérezgettem, egyébként csak mensikor szoktam...
2012. jún. 2. 11:01
5/18 anonim válasza:
A görbéd alapján a 16. napon volt ovuláció, ami még nem jelenti a peteérést is..:) Ne keseredj el..:)
6/18 anonim válasza:
27-től 30-ig megtörtént a tűszőrepedésed!Szoritok:)Ha még feljebb megy vagy ilyen magason marad akkor tuti megvolt abba a párnapba:)
7/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok megnéztem a két görbét és mind a két hónapba a 15-ik napon volt a tüszőrepedésed:)
8/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de elbizonytalanítottatok:( hogyhogy vki szerint nem volt PÉ, mások szerint igen... és mit jelent az, hogy megvolt az ovuláció, de nem jelent peteérést??? A peteérés vége az ovuláció=tüszőrepedés, vagy tévedek? Olyan boldog lennék, ha... ki se merem mondano... PCOS vagyok kezelt IR-rel, ezért a nagy bizonytalanságom...:(volt már valakinek hasonló görbéje?
2012. jún. 2. 17:05
9/18 anonim válasza:
Az előző ciklusban volt peteérésed, méghozzá egy nappal később, mint ahogy a ciklus.hu jelölte.
Most pedig vszínűleg a 16. napon volt, de ez majd akkor derül ki, ha fent is marad a hőd. Azért nem jelölte még a ciklus.hu, mert el kell telnie pár napnak hozzá.
Egyébként ezzel a vérezgetéssel (ha mindig ilyen), akkor nem árt orvoshoz menni, utalhat progeszteron hiányra.
Az meg butaság, hogy ovu van, de peteérés nincs...ilyen nincen.
Peteérés lehet ovu nélkül, de fordítva nem.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó. A vérzés múlt hónapban egy fertőrés miatt lehetett egyébként sosem volt közti vérzésem.Kíváncsi leszek a reggli hőmre...
2012. jún. 2. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!