2-3 napja folyamatosan mosdóba kell járnom és olyan furcsán érzem magam (nem tudom behatárolni, hogy hogyan). Még csak pár nap múlva kellene megjönnie, de az előző vérzés is csak 3 napig tartott, ezért van olyan furcsa érzésem. Délután végeztem két tesztet, az egyik már az első pillanatban nagyon-nagyon-nagyon halvány vonalacskát jelzett, mivel alapból kék a kontoll csík is, így elég nehéz eldöntenem, hogy ez most halvány kék vagy szürke, esetleg színtelen. A kép kissé rossz minőségű lett és csak akkor látszik valami, ha nagyon erősen nézem, tehát valószínűleg szellemcsík (élőben egy fokkal jobban látszik.) Szerintetek?
elsőre én is láttam, utána annyira néztem hogy nem látom :) áttettem negatívba a képet de ott sincs semmi. nem tudom. csinálj egyet holnap és azt kint a napfényben fotózd le és tedd fel ide.
2 kisfiú anyuja
2012. jún. 1. 21:10
12/21 anonim válasza:
Én elsőre látom a második csíkot!!!
2012. jún. 1. 22:18
13/21 anonim válasza:
Nincs ott semmi szerintem...Még halványan se
2012. jún. 2. 06:34
14/21 Manka68 válasza:
Szia!
Tényleg rossz a kép, és inkább olyan, mintha a második csíknak csak a helyét látnám. Viszont nagyon korán teszteltél, délutániból, az lenne a csoda, ha egyértelmű pozi lenne. :-)
Nemvárt napján reggeli elsőből csinálj új tesztet, az már biztosabbat mutat majd.
2012. jún. 2. 07:29
15/21 anonim válasza:
Szia! Én is látom, de olyan korán teszteltél, hogy ilyenkor még nem lehet eldönteni. Én a sok csalódás miatt megfogadtam, hogy a nemvárt napja előtt soha többé nem tesztelek, és jóstesztet sem csinálok. A barátnőm szerint még akkor is korai, szerinte csak akkor kell tesztelni, amikor már 2.3 napja kimaradt. De ettől függetlenül még lehet terhesség, hiszen valami van ott, az tény:) NAGYON SZORÍTOK!!!!!!!!!!!!!
2012. jún. 2. 09:11
16/21 anonim válasza:
aki esetleg nemlátná fel teszem nektek világosba:-)
Szia! Én tapasztalatból mondom, hogy ha az a halvány második csík a valóságban szürke, akkor negatív! Ha halvány rózsaszín, akkor pozitív és erősödni fog! Ez melyik fajta teszt amúgy?
2012. jún. 2. 21:22
18/21 anonim válasza:
csináltál másik tesztet?
2012. jún. 2. 21:38
19/21 anonim válasza:
Világosabb változatán ugyanúgy semmi sincs.De attól még lehet baba...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!