Lehet baba ha abba hagyom a gyógyszert?
Figyelt kérdés
Rendszertelen a mensesem és most szednem kell fogamzásgátlót eddig sosem szedtem pár hónapig kell csak míg beáll doki mondta ..de ha abba hagyom szerintem ugyanúgy rendszertelen lesz megint...és kezdődhet minden elöről ... El vagyok keseredve :(((((((((((((((((((2012. jún. 1. 11:00
1/3 anonim válasza:
Én közel 6 évig szedtem fogamzás gátlót. Történt valami ami miatt nyugtatókon éltem, és elfelejtettem bevenni. Az abbahagyástól számítva 1 hét(!) múlva megfogant a kisbaba...
2/3 anonim válasza:
Én most készülök lombikra, de előtte nekem is fogamzásgátlót kell szednem. ...Valami csak van a dologban! :) Egyébként drukkolok neked!
3/3 anonim válasza:
Szia! Èn is szedtem fogamzàsgàtlòt, és rendszertelenül jött meg mibdig, mégis terhes lettem... Sztem ne gyötörd magad, ne idegeskedj és sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!