Közületek aki 4 műszakba jár, és hőmérőzi magát minden reggel mert babát szeretne, az hogyan oldja meg a mérést amikor éjszakára megy dolgozni?
Figyelt kérdés
Most telt le a 3 hónap próbaidőm,ezalatt folyamatosan délelőttre jártam.4-kor keltem minden reggel és akkor is mértem a hőmet.De jövőhéttől elkezdek éjszakázni,és fogalmam sincs,hogy fogom mérni a hőmet tovább.Pedig nagyon fontos lenne,mert már a párommal a babán dolgozunk,és jó lenne látnom,h mikor van p.é-em,de így már nem fogok pontos eredményt kapni,mert így már nem tudom a megszokott időben mérni.Valaki tudna ebben tanácsod adni,h hogyan folytassam úgy a mérést,h pontos eredményt kapjak???2012. máj. 31. 20:32
11/12 anonim válasza:
4 műszakos vagyok, én mindig akkor mérem, amikor felébredek. Tökmindegy, hogy ez délután vagy este van, vagy hajnalban.
Mindig, amikor csöng az óra, lenyomom, következő dolog a hőmérő, aztán mászok csak ki az ágyból.
Táblázatban vezetem, nem a ciklus.hu-n meg a netes helyeken. Tökéletesen mutatja az ovut, és minden más rendellenességet is.
Már egy éve csinálom így, pedig nekem is azt mondták, hogy így nem lehet, meg pontatlan lesz... rácáfoltam. Max 1-2 tizedes eltérések vannak a műszakváltásokkor, nem észrevehető, nem feltűnő.
Csak csináld :)
Mielőbbi babásodást!
12/12 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm szépen a válaszokat :) Hát mást úgysem tehetek.Mivel dolgoznom mennem kell,így muszáj leszek akkor mérni amikor felkelek.A párommal 2 naponta úgyis együtt vagyunk,szóval szerintem sok mindenről úgysem maradhatok le.Remélem.
2012. jún. 2. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!