Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelent ez? Sp. Viszkoz...

Mit jelent ez? Sp. Viszkoz normál, sperma ph:7.5, sp. Mennyiség: 2.5 ml /ref. Tart. : 2. 0-6. 0/,10-12 látóterenként 1-1 sperma!

Figyelt kérdés
hozzáteszem 7 hónapja mindennap legalább 2szer szeretkezünk.....
2009. jún. 30. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:

épp itt a problem, ha babára gyúrtok, ha csak úgy spontán szeretitek egymást akkor nem szóltam :) :) .

Van egy oldal: babatervezok.otthona.net itt le van írva részletesen is, de a lényeg az, hogy pár nap kell ahhoz hogy a spermák megerősödjenek, életképesek és kitartóak legyenek. A mi kisfiúnk legalább 3 nap után fogant mint ahogy együtt voltam a férjemmel. Hidd el a kiskatonák jó sokáig kibírják! :)

Sok sikert!

2009. jún. 30. 20:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: ha voltatok kiskatona vizsgálaton a doki mit mondott?????
2009. jún. 30. 20:02
 3/4 A kérdező kommentje:

hát amit Te :)

nem szabad ennyiszer 1ütt lenni :( sajnos...

írt neki gyógyszert és azt mondta, hogy 2-3 hónap után regenerálódik a szervezete - teljesen kifacsartam :)

hetente 2 szer lehetünk csak 1ütt, de a baba érdekében minden előtérbe kerül :)

arra lettem volna kíváncsi, hogy ez nagyon rossz spermaeredmény, szóval szerinted?

2009. jún. 30. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Itt màs problèma is van nem csak a tùl sok szex. A 2,5 ml -es mennyisègben legalàbb 40-50 milliò spermiumnak kellene futkosnia.

De làtom a pàrod kapott gyògyszert remèljük az segít.Legalàbb 3 hònap kell ,hogy javulàs törtènjen. Szedjen a pàrod vitaminokat is pl:fer 14,maca vibe,e vitamin,aloe vera.

Ja ès 2-3 naponta legyen csak szex.

2009. júl. 1. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!