Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki segítene számolni, aki...

Valaki segítene számolni, aki "ért hozzá? "

Figyelt kérdés
Utolsó mensim e hónap 19.-én este volt, akkor jött meg! Általában olyan 30 naponta jön meg, vagy lehet, hogy még hosszabb pár nappal a ciklusom! Soha nem jött még meg 28 napra! Ha 19-én jött meg utoljára, és 30-32 naposával számolom a ciklusom (legyen 30), akkor elvileg mikor van peteérésem? Már van egy egy éves lányom, de ezt soha nem értettem, hogy kell számolni! Ma délelőtt volt egy kis "baleset", és nem tudom, hogy már van-e peteérésem! Egyenlőre még nem szeretnék második babát! Ezért is aggódom!
2012. máj. 30. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Szió! Na szóval :) Ha azt mondod 30 naponta van akkor neked kb. 15-16 napot kell számolnod a 19.étől! Szóval neked még később lesz!!! Nyugi nem most volt, de tod ez nem zár ki semmit.....
2012. máj. 30. 18:24
 2/9 A kérdező kommentje:
ÓÓóóóóó, kösziiii! Kicsit megnyugodtam! Tudom, hogy nem zár ki semmit, de azért mégis nagyobb az esély olyankor, amikor az embernek konkrétan peteérése van! Köszi a gyors válaszod!
2012. máj. 30. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt se feledd el, hogy a ciklus szinte bármelyik napján lehet ovud (lehet, hogy erre gondoltatok az előbb, akkor bocs az ismétlésért). Egyébként nekem is kb.32-34 naposak a ciklusaim. Volt már talán 15.19.21, de még 29.31. napon is ovum (ekkor persze kitolódott a menzi). Én vezetek görbét, s abból kiderült, hogy a luteális fázisom 16 napos, így ha megjött a menzi, onnan visszaszámolok 16 napot és meg van az ovu napja (ami, ahogy fentebb írtam, változó).
2012. máj. 30. 18:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. máj. 30. 18:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Most néztem meg pontosan a naptáram, az idén minden egyes ciklusom 33 napos volt! Akkor a kérdésemben lévő 30 napot javítom 33 napra!
2012. máj. 30. 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem mikor vezettem pontosan mindig 11. napon volt a peteérésem (30 napos ciklusnál). Áprilisban viszont volt egy "rendkívüli" peteérésem (így nevezte a dokim) 6. napon és meg is fogant a baba.

Szóval az, hogy mikor kellene lenni egy dolog, az pedig egy másik, hogy ténylegesen mikor van. Kb. 2 hét múlva a megnyugvásod miatt tesztelhetsz egyet. Bocsi, hogy ezt írtam, de nem mindig a nagykönyv szerint történnek a dolgok. Szorítok, hogy úgy legyen ahogyan szeretnéd!

2012. máj. 30. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz még babát, akkor a legegyszerűbb, ha nem történnek "balesetek"! Tessék védekezni!!
2012. máj. 30. 19:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó!!! Rendes vagy a tanácsoddal, de VÉDEKEZTÜNK! Még soha nem történt ilyen, de egy az egyben kiszakadt a gumi! Azért neveztem balesetnek! Fogamzásgátlót pedig azért nem szeretnék szedni, mert a terhességem előtt is szedtem, és tele lettem cisztákkal, doki szerint a fogamzásgátló miatt! Terhesség alatt is voltak gondok, vérzés pl. amire meg azt mondják, lehetett a cisztáktól is! Úgyhogy fogamzásgátlót ezért nem szeretnék szedni, de a mai után elgondolkodom rajta!
2012. máj. 30. 21:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Így értem:)

Csak legtöbbször az szokta így írni, hogy "baleset" aki nem védekezett:D

2012. máj. 30. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!