Használt valaki méhpempőt? Segített a teherbeesésnél?
Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 10:45
1/9 anonim válasza:
igen,én használtam de nem lettem akkor terhes........csak jóval később.(majd 1 év után)
2/9 anonim válasza:
Én még eddig nem, de meghosszabbította a ciklusomat.
3/9 anonim válasza:
Én 3 napja kezdtem el, és most győzködöm a páromat is, hogy szedje. Ismerősömnek a Kaáli Intézetben ajánlotta az orvos, de nem segített neki, ettől függetlenül sok más nőnek viszont igen, úgyhogy reménykedjünk, én azt mondom. :)
4/9 anonim válasza:
Sziasztok Lányok!
Bocs, hogy belekérdezek, de nagyon kíváncsi lennék rá, hogy a normális ciklusba nem zavar-e bele?
Köszi, ha valaki ír! :)
5/9 anonim válasza:
Ja, viszont ismerek egy nőt (39 éves), aki ősszel kezdte el szedni, és tél végén + tesztelt!
8/9 A kérdező kommentje:
Méhpempő kapszulát vagy ampullát vegyek?
2012. máj. 30. 14:30
9/9 anonim válasza:
szerintem méhpempőt vegyél ami jóval drágább mint a kapszula de legalább 100% természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!