Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy hete görcsöl, szurkál a...

Bobcsike kérdése:

Egy hete görcsöl, szurkál a hasam alja, ez lehet beágyazódás? Pecsételő vérzés nincs!

Figyelt kérdés

A peteérésem napja előtti este (május 14.)voltunk együtt /számoltam a peteérés napját/ a Párommal, s rá egy hétre (21-től)"mintha megjönne" tünetem lett, görcsölő alhassal!A menszeszemnek június 4-én kell megjönnie!

Babát szeretnénk, nem védekeztünk! Szedek Gravida vitamint, már egy jó ideje próbálkozunk! Pecsételő vérzés nélkül is lehet esetleg beágyazódás tünete? Ez még nem az esetleges mensi tünete, mert annak koreai lenne!

2012. máj. 30. 07:20
 1/2 anonim ***** válasza:
A pecsétlő vérzés nem kötelező velejárója a beágyazódásnak, sőt, szerintem az a ritkább, ha van. Egyébként meg az a peteérési dátum menyire pontos? Miből tudod, hogy akkor volt? Mert peteérés után kb. 14 nappal várható a következő menzesz, és ha neked május 15-én volt PÉ-d, akkor már eltelt 2 hét, szóval már meg is kellene jönnie, és akár tesztelhetsz is.
2012. máj. 30. 08:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Elnézést elnéztem egy héttel a dátumot! Tehát május 8-án jött meg a menstruációm és a peteérésem május 21-én volt /mindig pontos a ciklusom és a tüneteim mindig utalnak a peteérésre/ május 20-án este együtt voltunk a Párommal.

A görcsölés pedig 24-től van, de minden reggel re és napközben is olyan, mintha azonnal megjönne!!! A menszeszemnek jún. 4-én kell megjönnie!

Elnézést kicsit elszámolgattam, de így a pontos, most néztem meg a naptáramat!!! :-)

2012. máj. 31. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!