Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lehetek terhes?

Ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés

A barátommal együtt voltunk, próbálkoztunk a szexel, de nem jött össze, csak pettingeltünk. nem volt rajta gumi, de nem rakta be teljesen, és nem is élvezett a puncimra. Kicsit megijedtem amikor észrevettem h nem volt rajta gumi. de így nem lehetek terhes.

Tudom h elég hülye a kérdés, de megijedtem és értelmes választ szeretnék.

2012. máj. 29. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
de....mit csináltatok? mert nem derült ki...de ha nem került beléd a cucc akkor nincs mitől teherbe esni
2012. máj. 29. 19:59
 2/8 A kérdező kommentje:
próbálta belém rakni a farkát, de nem jött ki cucc belöle.
2012. máj. 29. 20:00
 3/8 Hole Hunter ***** válasza:
Az előváladék is tartalmaz spermiumokat. Nem valószínű, de nem kizárható a terhesség. Amennyiben két menzesz között nagyjából félidőben vagy, jogos az ijedtség. Azért ne pánikolj be! A barátodat csapkodd nyakon, hogy miért ilyen felelőtlen?! A magad megnyugtatása végett vehetsz tesztet. Üdv.
2012. máj. 29. 20:04
 4/8 A kérdező kommentje:
a menszeszem pénteken múlt el.
2012. máj. 29. 20:05
 5/8 Hole Hunter ***** válasza:
Akkor megnyugodhatsz...nagy valószínűséggel nem vagy terhes.
2012. máj. 29. 20:06
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
észrevettem h nem volt rajta gumi"" ezt hogy lehet észre venni??? vagy tudod vagy nem,remélem terhes vagy!!
 7/8 A kérdező kommentje:
és nem szakitotta át a szűzhártyámat
 8/8 anonim válasza:
akkor biztos nem vagy terhes
2012. jún. 15. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!