Ettől nem lehetek terhes ugye?
Figyelt kérdés
A lényeg,hogy mikor barátom levette az óvszert,akkor rácseppent a hasamra és a puncim elejére picit.Nem folyhat be onnan ugye?úgy hogy terhes legyek.
tudom idétlen a kérdés,bocsi :/
köszönöm a válaszokat
2012. ápr. 11. 17:45
1/7 anonim válasza:
hát azt látni kellett volna hogy pontosan hova és mennyi folyik:)
de szerintem nem kell aggódnod.
2/7 Tóth Bulcsú válasza:
Szerintem se, jóval mélyebbre kell bejutnia ahhoz, hogy megtermékenyülj.
5/7 anonim válasza:
Miért nem törölted le közvetlen az után hogy a barátod odacseppentette a cuccost, a puncidról, és a hasadról?
Ha a mámor hatása alatt voltál, ergo nem igen tudtál a törölközéssel foglalkozni, akkor bocs.
6/7 anonim válasza:
Amennyiben nem jutott sperma a hüvelyedbe, nem leszel terhes. Ha csak a szeméremdombodra jutott, ne aggódj, a hímivarsejtek hamar elpusztulnak a szabad levegőn.
De legközelebb körültekintőbben vegye le az óvszert a barátod!
27/L
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :) 19/l :)
2012. ápr. 12. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!