Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez mit jelenthet? A jobb...

Ez mit jelenthet? A jobb petefészekben 19mm-es a bal petefészekben 32mm-es és egy 17mm-es cystikum található.

Figyelt kérdés
Van esélyem esetleg ikrekre?
2012. máj. 29. 19:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha sárgatest tiszta, akkor igen. Amúgy terhes vagy, pozitív a teszted?
2012. máj. 29. 19:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes.Az a helyzet,hogy mult héten volt egy küretem,mert elment a babám 7 hetesen.Ma voltam uh-on és ott ezt látták.Egy hete még nem volt semmi a petefészkeimben mikor néztek uh-on. Szóval igazán az érdekelne,hogy a késöbbiekben lehet esélyünk ikrekre?Nagyon szerttük volna ezt a babát is.Három hónapot kell most várnunk.
2012. máj. 29. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
semmit nem láttak uh-n neked?volt pozítív teszted is?elmesélnéd a történeted.
2012. máj. 29. 20:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Ok.Megpróbálok rövid lenni.Pozit teszteltem az elmaradt mensi napján április 27. Mentem dokihoz rá egy hétre és látott petezsákot erre egy hétre elkezdtem vérezni ekkor már szikhólyag is volt a petezsákban és volt némi remény hogy megmarad. Szigorúan feküdnöm kellett és be is tartottam,ill utrogetan hüvelykúpot kellett használnom napi 2x.Annyira véreztem és görcsöltem, hogy ha nem tudtam volna hogy terhes vagyok azt mondtam volna hogy menstruálok,de úgy rendesen.Kb a 4-5 napon alább hagyott a vérzés de sajna 7 hetes 5 napos uh vizsgàlaton már csak az üres petezsák volt és másnap műtéttel zárúlt.
2012. máj. 29. 22:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Most ennek egy hete és a napokban nagyon görcsölt jobb oldalt a hasam, azt hittem vakbél vagy ilyesmi.... Elme.tem hasi uh-ra ma éy minden remdben volt csak ezeket a cisztákat találta a dokinő.Azt mondta mindenkép mutassam meg a nődokimnak ha megyek jövhéten kontrolra,de lebet alkkorra meg már felszívódnak.Csak az érdekelne ha majd lehet újra próbálkoznu.k esetleg szàmíthatunk ikerbabákra?! :) Mem bànnánk ;)
2012. máj. 29. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy attól, hogy most ciszták vannak a petefészkedben, annak mi köze ahhoz, hogy a későbbiekben milyenek az esélyeitek ikrekre? Semmi összefüggés nincs. Ciszták vannak most, jobb esetben felszívódnak, és ennyi. Semmi köze ennek a későbbi terhességeidhez. Ikrek akkor lesznek, hogyha a megtermékenyített petesejt valamilyen okból kifolyólag ketté, vagy még több részre osztódik. Így egypetéjűek lesznek. A másik eset, mikor egy ciklus folyamán 2 vagy több petesejt érik meg és szabadul ki, és azok mind megtermékenyülnek és beágyazódnak. Így két vagy többpetéjű ikrek lesznek. De a mostani cisztáknak semmi köze ehhez.
2012. máj. 29. 23:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen,de az ultrahangos azt mondta peteérés van.A papírra meg azt írta hogy cisztikus képlet.Ezért merűlt fel az ikrekre való esély bennünk a késöbbiekben mert több petém isérik egyszerre. Már volt, hogy 11 petém is érett egyidőben.
2012. máj. 30. 07:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát ha több petéd is érik a hónapban, akkor igen van. Bár azért furcsa, hogy 1 héttel a műtét után 3 is van, ráadásul ilyen nagyok...
2012. máj. 30. 08:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Nnnna ez az.... érdekes.... majd kiderül :)
2012. máj. 30. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!