Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Yadine fogamzásgátlót szedtem...

Yadine fogamzásgátlót szedtem 4 évig, kb. mennyi idő kell, hogy újra vissza álljon az eredeti ciklusom? Mennyi idő múlva lehetek terhes a Yadine elhagyása után?

Figyelt kérdés
Január óta próbálkozunk, a tabit decemberben hagytam abba. Áprilisig ugyan olyan pontos 28 napos ciklusaim voltak, mint amikor tabit szedtem, áprilisban viszont 4 napot késett és csak egy napig menstruáltam. Lehet, hogy csak most állt be a szervezetem a gyógyszer elhagyása óta? Eltartott volna 4 hónapig?
2008. ápr. 24. 23:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Én amikor abbahagytam rá 2 és fél hónapra lettem terhes,de ez változó nagyon.Én anno másik gyógyszer mellett is teherbe estem,miközben rendesen szedtem.Nyugi hamar azt veszed észre,hogy nem jött meg.Nemrég még én is kíváncsian vártam meg jön-e,most meg 30 hetes terhes vagyok.Bár tudom most lassan telik az idő.Tesztet csináltál?Nem lehet,hogy azért késett és tartott csak 1 napig?
2008. ápr. 24. 23:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Tesztetltem két napos késés után, de negatív volt.
2008. ápr. 25. 07:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia. Én is Yadine-t szedtem, 6 évig. Január végén hagytam abba. Múlt hónapban másfél napos mensim volt. Ebbe a hónapban két hét mensi késés után elmentem dokihoz. Kedden derült ki, hogy nincs peteérésem (a sok évig szedett gyógyszer miatt). A doki Norolutot adott, elvileg jó lesz. Azt mondta, ez mellett terhes maradhatok. Ha nem, ad kimondottan peteérést elősegítő gyógyszert. Menj el orvoshoz, ne várd hiába a babát.
2008. ápr. 25. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!