Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6hetes terhesen ez normális?

6hetes terhesen ez normális?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok, néha ùgy érzem mintha izomlâz lenne a méhembe, nehéznek, teltnek érzem, van amikor érzékeny leginkàbb bal oldalt, ha hirtelen mozdulok, akkor belenyìlal! Normâlis ez? Baj lehet?
2012. máj. 29. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nincs erős fájdalmad és nem vérzel, akkor nem hiszem, hogy baj lenne.

Most odabent egy hatalmas nagy változás meg végbe, gondolj csak bele: lakód van. :) A tested teljesen átalakul!

A szurkálás, nyilallás, teltség érzet normális. Ha ez kellemetlen, de nem fájdalmas, görcsös, akkor jó.

Ha viszont fáj, és bizonytalan vagy, akkor irány a doki.

2012. máj. 29. 14:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindjàrt megjön èrzésem van, ami néha kellemetlen de elmùlik ès nem fàj, nincs vérzésem, sem pedig erős görcseim, csak nyìlalàs, szùrkálás, teltség érzet.
2012. máj. 29. 14:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Rettegek attòl, h baja lesz a picinek!
2012. máj. 29. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy aggódsz, de a kis nyilallás, szurkálás még nem jelent bajt, sőt inkább azt jelzi, hogy bent jól alakulnak a dolgok, a folyamat elindul, a kicsike csinálja magának a helyet. :)

De ha bármilyen kérdésed van, vagy tényleg nagyon félsz, akkor nézesd meg magad egy orvossal.

Viszont ha nem vérzel, nem görcsölsz, akkor az jó jel.

Nekem az első hetekben, sőt tovább is sokszor szurkált a petefészkem, és tök puffadtnak éreztem magam. A megjön érzés is sokáig megvolt. Nekem amúgy egy teljesen egészséges, szép terhességem volt.

2012. máj. 29. 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:

szia! Én is 6 hetes terhes vagyok. Én is érzek nyilalásokat a pocimban, de hidd el normális, végtére is valahogy meg kell érezni, hogy valami történik ott bent :)

Szívesen beszélgetnék veled akár privátban is. Nekem például most ami még tünetként van az a hirtelen rámtörő fáradtság, meg hogy eddig nem igazán voltam éhes csak úgy ettem , mert kell, de mostanság már reggel éhes vagyok:D

Hányinger, émelygés nincsen.

2012. máj. 29. 15:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsò! Èn is szivesen beszélgetnék privàtba! :) Nekem megvan a reggelente émelygés,nehézkes hànyás, gyomorégés.Sokat alszom,bár ez előtt is jò alvòkám volt! :)
2012. máj. 29. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!