Nektek 4 hetes terhesen mit látott az orvos?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 14:34
2/10 anonim válasza:
semmit, mert nem is mentem 4 hetesen. Az elsővel 6, a másik kettővel csak 8 hetesen mentem. (még a 6 is korai)
4/10 anonim válasza:
Semmit, mert nem mentem olyan korán, csak 6 hetesen. 4 hetesen még jó, ha egyáltalán felritkulást látni, de ennél többet nem.
5/10 anonim válasza:
Semmit. És még bunkó is volt a doki. "Mit keres maga itt ha meg akarja tartani?" "Minek jött ilyen korán?" stb. Első baba, se anyós, se édesanyám, se nővérem. Honnan kellett volna tudnom? Vissza rendelt egy hétre rá, de nem mentem el. Kerestem mást, ő 6 hetesen vizsgált, még akkor is csak petezsákot látott. 8 hetesen mentem vissza, akkor már vert a pici szívkezdeménye. A másodiknál már majd tudom mikor kell menjek.
7/10 anonim válasza:
Én 5 hetesen mentem és lehordott mit keresek ott és elmondta, hogy utálja még a terhességi teszteket is. Csak megvastagodást látott azt mondta menjek vissza 10 nap múlva, ha látja a petezsákot elküld védőnőhöz.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!én tegnap voltam muszáj volt(4 hetes) mert már 3szor volt vetélésem.nem látott semmit csak megvastagodott nyálkahártyát...de elküldött vérvételre rögtön sürgősségivel soron kívül(dután) HCG szintet nézni,és azt mondta nyugodjak meg mert baba van csak még picike és nem látni.1 hét múlva megint megnéz.nagyon rendes doki csak ajánlani tudom!
2012. máj. 30. 08:04
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm jól bár most nagyon sok az idegeskedés:(((nem a baba miatt!!! Remélem nem lesz semmi baj!! Kedden megyek megint kíváncsi vagyok mit fog látni akkor leszek elvileg 5 hetes.
2012. jún. 1. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!