Van valamilyen jele annak h. ha sikerült a beágyazódás? Ha igen mi?
Már izgulok nagyon h.sikerult e a baba....
Olyan furát èrzek a bal oldali petefészkemnél..néha nyilal is...
A mensesemet 7 re nem várom....
Olyan érzékeny lett...neha a párommal az együttlétek is fajnak...
Lehet h.sikerült??
Ugy izgulok már....
köszike kedvességeteket...hát remelem sikerult....majd megirom az eredményt...
Igaz h.nem volt pecsételésem...de nyilalgat az alhasam...és tegnap a mellem is elkezdett nyilalni...
Szoval reménykedek..
Szia!
Nekem minden hónapban van szurkálódás, nyilallnak a petefészkeim. Ez csupán annyit jelent, hogy megvolt a peteérés, messzemenő következtetéseket nem lehet belőle levonni. Akkor is ugyanezeket éreztem, amikor pozi lett a tesztem, és akkor is, amikor nem. Két jele van a babásodásnak : kimaradó menses és pozitív teszt. A többi nem jelent semmit.
Megy a drukk! :-)
Én június 5-re nem várom, tehát 2 nappal korábban, mint te.
Sajnos progeszteronom alacsony, azért mégis reménykedek. Nekem viszont még nincs szurkálás, max mellfájdalom, de az a hormon probléma miatt sajnos nem ritka.
Majd konzultáljunk, hogy kivel mi lett. Elég nehéz a várakozás. Szorítok magunknak!
Amikor nekünk sikerült a beágyazódás, akkor én egyszerűen nem tudtam sehogy sem együtt lenni a párommal, mert mindenhogyan nyomta a hasamat. Ez azon a napon volt, amikor meg kellett volna jönnie. A mellem meg... hozzá sem lehetett érni. Abba kellett hagynunk az egész ágyjelenetet, mert nem esett jól.
3 nappal később még mindig nem jött meg, akkor teszteltem a pozitívat.
Már naon nehezen telnek a napok....főleg ugy h.tegnap ota émelygek....
Jolenne tudni h.sikerült e....de annyira félek h.megint nem és csak a szervezetem szorakozik velem.
Olyan nehéz várni....
Régen azt gondoltam h.nem lesz nehéz teherbeesni...de tevedtem
Előző vagyok: igen, de mindig mást:( Az utolsónál, ahogy már írtam is, az alacsoy progeszteron szintet.
Te hogy vagy? Mit érzel? Én kedden tesztelek.
Ma naon nem vagyok jol...mindentől émelygek...És iszonyat ehes vagyok allandoan akarmennyit is eszek.Nah meg bal oldalt az alhasam iszonyat faj.Mar akkor is h.ha ulok,vagy setalok...
Nem tudom h.sikerult e de naon izgulok miatta...
majd ird meg h.milyen lett a teszt eredmenye....szoritok
Jujjjjj, nekem is hasonló! (14. vagyok) Bár én nem émelygek, de néha fáj a mellem, zabálok meg iszok folyamatosan. Szagokra kicsit érzékenyebb vagyok most én is.
Én továbbra sem reménykedem, de holnap ellövök egy 10-es tesztet reggel. Remélem, lesz eredménye...
Te mikor tesztelsz? Nem akarom elkiabálni, de az az erős gyanúm, megérzésem van, hogy te babás vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!