Van valamilyen jele annak h. ha sikerült a beágyazódás? Ha igen mi?
Már izgulok nagyon h.sikerult e a baba....
Olyan furát èrzek a bal oldali petefészkemnél..néha nyilal is...
A mensesemet 7 re nem várom....
Olyan érzékeny lett...neha a párommal az együttlétek is fajnak...
Lehet h.sikerült??
Ugy izgulok már....
A sikeres beágyazódásnak az elmaradt mensi és a pozi terhességi teszt a jele! Ilyenkor persze nehéz a várakozás, de türelem, ne figyeld magad nagyon, mert nem tesz jót. Gondolj arra, hogy a kisbabád egy nyugodt kiegyensúlyozott anyukához akar jönni. Valamivel próbáld magad lefoglalni.
32hkm
Ne haragudj,de a beágyazódás vége kb 12-14 nap, mire megjönne a menstruációd.Hajlamos ilyenkor az ember beképzelni magának bármit.Nekem is szokott szúródni pé után, de az nem terhesség vagy beágyazódás.Félre ne értsd, de még nagyon korai bármit is mondani!
Az viszont nem jó ha nem stimmel valami az együttlétkor!
Azért szorítok hogy babád legyen!
Nekem volt a beágyazodásnál pecsételo vér zés. De már csak visszagondolva tudom, hogy az volt. Akkor ugy gondoltam, hogy a kertben dolgoztam és megeroltettem magam.
Jaj, és a nemvárt elotti napokban a férjem megjegyezte, hogy megnottek a melleim. Már akkorra feladtam a számolgatást, méresgetést és azonnal teherbe is estem.
16 hos kislány anyukája
beágyazódáskor nekem pecsételő barnázásom volt, ami nem is ért véget a nemvártig. de ez nem mindennapos, azt gondolom.
szerintem egyébként lehet babád, nem biztos, hogy 10 nap alatt nem jut el a beágyazódásig a psejt. Én szorítok neked nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!