Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől fájhat és feszíthet a...

Mitől fájhat és feszíthet a méhem körül?

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 20.napon, a ciklusom ált.29 napos. Ma éjjel arra ébredtem, hogy nagyon feszül a méhemnél, majd a bal oldalban szúró érzést érzetem. Előtte a 17. napon éreztem erős mensiszerű görcsölést. Nem hiszem, hogy baba lenne a dologban, hiszen még nem lehetne éreznem semmit. Vagy mégis:-) ?
2012. máj. 29. 08:15
 1/7 anonim ***** válasza:

bőven lehet hasszurka a baba miatt. Próbálj meg egy tesztet hátha mutat valamit, bár még csak a 20. napon vagy.

Más tüneted nincs?

2012. máj. 29. 08:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy ha összehúzódik a mellbimbóm, akkor érzékeny lesz.
2012. máj. 29. 08:33
 3/7 anonim ***** válasza:
akkor meg van rá az esély hogy terhes vagy. ha 20 napon vagy bőven lehetsz 2 hetes terhes.
2012. máj. 29. 08:35
 4/7 A kérdező kommentje:
És létezne, hogy ilyen korán érezhető? Itt azt szoktam olvasni, hogy csak a mensi előtt pár nappal szoktak érezni tüneteket, én még attól kicsit odébb vagyok. És a 17.napon miért görcsöltem be?
2012. máj. 29. 08:43
 5/7 anonim ***** válasza:
óh én megéreztem fáradékony voltam és már a 4.héten megkezdődött a hányás. Szurka és görcs lehet a beágyazódás alatt, de az is lehet hogy csak a mensi előjele. Én azért vennék egy tesztet.
2012. máj. 29. 08:46
 6/7 anonim ***** válasza:
29 napos ciklusnál ha középidőben van peteérés, tehát a 14-15. napon, akkor a 20. napon még nem igazán lehetnek tünetek!
2012. máj. 29. 08:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nekem a menstruációm 5 napig tart a 7-en estem teherbe. A baba bármikor megfoganhat, az enyém éppen itt kapaszkodik a hátamba.
2012. máj. 29. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!