Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért fájhat ilyen erősen a...

Miért fájhat ilyen erősen a hasam?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy 30-ra nem várom , de ma elkezdett elég erősen fájni a hasam alja olyan erősebb mensi szerű fájások lehetnek. Mensi nincsen még , járkálok wc-re nézegetem hogy megjött-e , mert mindig azt érzem hogy na most.

Van esély még arra szerintetek hogy babás legyek.

Ja még annyi hogy tegnap volt egy csepp rózsaszínes folyásom reggel este pedig egy csepp barnás.

2012. máj. 28. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom hogy a napokban megfog jönni, nem hiszem hogy terhes vagy, de ki tudja.
2012. máj. 28. 12:01
 2/6 anonim ***** válasza:
meg fog jönni, nekem is ilyesmi mensi elött
2012. máj. 28. 12:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtatok! Csak azért furcsa mert aznap szokott kezdődni a fájás mikor meg kell jönnie és most túl korainak találtam:(
2012. máj. 28. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:
az emberi test folyton valtozik. azert nem is lehet az ilyen tunetekre alapozni mert ugyanugy mensis tunetek is lehetnek. nekem volt hogy egy hetig kesett folyamatosan megjon erzesem volt aztan megjott. mikor terhes lettem ugyanugy volt a megjon erzes csak akkor meg nem jott meg. akkor tesztelj ha kimaradt a mensid.
2012. máj. 28. 13:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos megjött:((((
2012. máj. 28. 15:49
 6/6 anonim ***** válasza:
sajnálom, de ne csüggedj..... ha vége minden nap reggel és este legyetek rajta a projekten :))))))
2012. máj. 28. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!