Reménykedhetek? Miért van az, hogy mostanában, amikor szükségem lenne a tanácsokra, jó ha egy válasz érkezik?
Teljesen össze vagyok zavarodva..:(Ma kellett volna megjönnie(vagyis nem kell!),de eddig semmi tünetem nincs,de még mensi tünet sem!Épphogy fájdogál a derekam,de ennyi,se folyás,se mellérzékenység.Máskor ilyenkor megduzzad a mellem,most nem nőtt semmit,és nem is érzékeny.Tegnap reggel a hőm nyelv alatt: 36,6 ,ma reggel ugyanott: 36,8!
Szerintetek reménykedhetek?Mikor teszteljek?
Utolsó válaszoló:
Te most a palástfű teára gondoltál?
Oké,akkor azt hiszem a palástfű ugrik:)
De szerintetek a súlyom akkor nem okozhatja mindezt?!
Mi 6 hónapig próbálkoztunk, mire sikerült a baba.
Minden hónapban voltak tüneteim: rosszullét, mellfeszülés...
Csak az utolsóban nem volt semmi tünetem, amikor nem jött meg. Már az első nap teszteltem, amikor kimaradt. És nem reggel, hanem ebédidőben. Nem bírtam tovább :)
Szorítok neked! Sok sikert!
33 hetes kismama
Szedek kalcium+magnéziumot,folsavat,B6 és B12-őt!
Tudom,hogy nagyon vékony vagyok,de NEMTUDOK hízni,bármit is teszek,illetve eszek!Igyekszem egészségesen enni,napjában ötször(reggeli,tízórai,ebéd...)
Ez van,egyszerűen nem hízok!Alkatilag vagyok vékony,habár ennyire nem szoktam az lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!