Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reménykedhetek? Miért van az,...

Reménykedhetek? Miért van az, hogy mostanában, amikor szükségem lenne a tanácsokra, jó ha egy válasz érkezik?

Figyelt kérdés

Teljesen össze vagyok zavarodva..:(Ma kellett volna megjönnie(vagyis nem kell!),de eddig semmi tünetem nincs,de még mensi tünet sem!Épphogy fájdogál a derekam,de ennyi,se folyás,se mellérzékenység.Máskor ilyenkor megduzzad a mellem,most nem nőtt semmit,és nem is érzékeny.Tegnap reggel a hőm nyelv alatt: 36,6 ,ma reggel ugyanott: 36,8!

Szerintetek reménykedhetek?Mikor teszteljek?

2009. jún. 30. 09:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Megint én :) valahol azt olvastam, hogy gyengiti a méhfalat, azon az oldalon is azt irjàk, hogy szülésnél jo, nem beàgyazodàshoz!!!
2009. jún. 30. 09:51
 12/19 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

Te most a palástfű teára gondoltál?

2009. jún. 30. 09:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen arra!
2009. jún. 30. 09:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Izé, nem a méhfalat, a nyàlkahàrtyàt!
2009. jún. 30. 09:55
 15/19 A kérdező kommentje:

Oké,akkor azt hiszem a palástfű ugrik:)

De szerintetek a súlyom akkor nem okozhatja mindezt?!

2009. jún. 30. 09:56
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi 6 hónapig próbálkoztunk, mire sikerült a baba.

Minden hónapban voltak tüneteim: rosszullét, mellfeszülés...

Csak az utolsóban nem volt semmi tünetem, amikor nem jött meg. Már az első nap teszteltem, amikor kimaradt. És nem reggel, hanem ebédidőben. Nem bírtam tovább :)

Szorítok neked! Sok sikert!

33 hetes kismama

2009. jún. 30. 09:59
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
korosan sovány vagy én 162 magas 45 kg az se semmi , de te tessék hizni!!!!!!!!
2009. jún. 30. 10:00
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Végül is okozhatja, de làttunk màr csodàkat! Tessék sokat enni, egészségesen! De azért tesztelj! Ha szednél valami terhes vitamint, akkor az lehet helyre àllitanà az étvàgyad és hiznàl pàr kilot, folsavat pedig mindenképp szedj!
2009. jún. 30. 10:04
 19/19 A kérdező kommentje:

Szedek kalcium+magnéziumot,folsavat,B6 és B12-őt!

Tudom,hogy nagyon vékony vagyok,de NEMTUDOK hízni,bármit is teszek,illetve eszek!Igyekszem egészségesen enni,napjában ötször(reggeli,tízórai,ebéd...)

Ez van,egyszerűen nem hízok!Alkatilag vagyok vékony,habár ennyire nem szoktam az lenni.

2009. jún. 30. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!