Lehet a barátnőm terhes?
Figyelt kérdés
5 nappal a megszokott előtt jött meg neki, de csak 1 napra, akkor is csak egyszer vérzett. Még fiatal, nem állt be neki. 4-5 centire tettem be neki és nem is élveztem el. Egyébként gumival védekeztünk mindíg, és nem szakadt ki, ott nem lehet gond. Lehet terhes?2009. jún. 29. 22:38
11/14 A kérdező kommentje:
De akkor miért vérzett a dolog után?
2009. jún. 30. 12:56
12/14 anonim 

válasza:

ja hogy utána vérzett?talán átszakadta s zűzhártyája?amugy aterhesség pont hogy vérzés kimaradással jár...nekem az első sex után késett 2 hetet ...egyszerűen mert megijed valahogy az ember vagy nem is tudom...nincs baj...
13/14 A kérdező kommentje:
Nem, az biztos nem szakadt át neki, és 4-5 nappal a dolog után menstruált, de inkább csak átázott és a mai napig nem jött meg neki "rendesen".
2009. jún. 30. 13:38
14/14 anonim 

válasza:

Bízz benne, hogy nem lesz terhes. Ha nem mentél el benne és csak kicsit voltál benne kicsi az esélye, hogy terhes legyen. Kicsit fiatal még a lány, de én nem hibáztatlak, én barátnőm is az elsőnél még csak erősen 14 éves volt, de ő is akarta, én is, és kiváncsiak is voltunk. Gondolom még nem szexeltek olyan gyakran, szerintem ezután a lány egy időre hanyagolni fogja majd ezt az egész dolgot. Mi majdnem 15 éves korában kezdtünk el rendszeresen szeretkezni, és akkor már nagyon jó volt neki is. Tuti le fogtok pontozni, de már én sem meg a barátnőm se vagyunk gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!