Lányok! Segitenétek ezt megmagyarázni?
Szerintem még korai stádiumban lehet a terhesség,vagy a teszttől is függ.Vannak tesztek amik már 2 napos terhességet is jeleznek(a második csík csak akkor jön elő,ha a terhességi hormon megtalálható a szervezetedben,viszont nem biztos h erős a jel)Mindenesetre számold ki kb mennyi idős terhes lehetsz(az orvosok sima hasi UH-gal csak kb 6 hetes terhességet látnak,de hüvelyi UH-gal már 4 heteset is azt hiszem.Ha a teszt pozitív,akkor terhes vagy.
2009. jún. 29. 22:28
2/10 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, az a biztos.
2009. jún. 29. 22:29
Szeritnem holnap is probalj ki egy ovutesztet es ha erosodik a csik akkor tobb mint valoszino most lesz ovulaciod amikor egyforma lesz a ket csik. Van olyan egy ciklusban, hogy a tuszo nem reped meg es igy a szervezet kesobb is probalkozik egy peteeressel. Persze ez csak akkor all fent ha a ket csik ugyanolyan eros lesz. Maskent nem szamit mert az LH hormon elegge ingadozni szokott a szervezetedben. En megprobalnek meg egy ovutesztet holnap, hogy erosodik-e vagy sem es ha igen akkor kapd el apat szerintem. :)
2009. jún. 29. 22:37
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget.Orvoshoz menni fogok.
Ha van még ötlet szivesen elolvasom
5/10 A kérdező kommentje:
Pénteken is elkaptam,és most is ezt fogom tenni.
Előfordulhat, hogy csütörtökön megvolt az ovuláció és ma megint. Nem tudom,, szedsz valami stimulálót? Ha igen, akár több petéd is termelődhet. De stimuláló nélkül is előfordul.
2009. jún. 29. 22:53
én ezt találtam: a teszt csak a LEHETSÉGES ovulációt mutatja, ha nincs hőkiugrás, nem történt meg a tüszőrepedés. Ovulációt többször is megkísérelhet a szervezet, de tényleges tüszőrepedés nem biztos, hogy lesz belőle.
2009. jún. 29. 22:59
Nem okoskodni akarok, de az előttemszólónak szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy az ovuláció= tüszőrepedés
2009. jún. 29. 23:21
Na. Ovu teszt, ha a tesztcsík erősebb, akkor várható másnap tüszőrepedés. Ha rá egy hétre megint erősödik a tesztcsík, akkor az esetleg jelezhet terhességet. Ezt szokták jóstesztnek nevezni, de használni úgy kell, mint a terhestesztet, reggeli vizeletből és több nap egymás után, figyelve az erősödést. Én így figyeltem a második terhességemet. Ha nem ugyanolyan erős a két vonal, az nem jelez peteérést-tüszőrepedést.
2009. jún. 30. 07:00
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segitséget.A második válaszoló tanácsát megfogadtam és elmentem orvoshoz.A sima vizsgálatnál a doktornö cisztára gyanakodott.de a méhen kivüli terhességet sem zárta ki.
Elküldött UH vizsgálatra és kiderült hogy egy 21mm-es tüszöm van.A dolog pikantériája hogy most vagyok a ciklusom 56 napján.Már voltam egyszer orvosnál hogy késik a mensesem de nem csinált semmit,csak orditozott mikor megtudta hogy babára gyurunk.47 éves vagyok és teljesen egészséges.Én valamiért ugy érzem hogy a mult csütörtöki után ez egy ujabb PÉ lesz.Remélem most sikerül a csoda.Azt hiszem mindent leirtam nektek mert tudom hogy sokan olvassuk egymás tapasztalatait remélem másnak is tudtam segiteni.Sziasztok
Kapcsolódó kérdések: