Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PG53 mikor mutatja a páfrányt?

PG53 mikor mutatja a páfrányt?

Figyelt kérdés
A PG53 mikor mutat páfrányt, ha közeledik a pé vagy amikor már bekövetkezett? Ilyenkor hány napig páfrányos? 5 éve használtam utoljára-akkor bejött, de már nem emlékszem pontosan hogy működik, mikor mit jelez. Köszi annak aki segít! :)
2012. máj. 28. 05:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ovuláció előtt már 3 nappal jelennek meg rajta páfrányok és az ovuláció előtti napon már 100% páfrányos. Ha délután látod, hogy már totál páfrányos, akkor valószínű, hogy hajnalban lesz tüszőrepedésed. Hajrázzatok!!!!!
2012. máj. 28. 08:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem meghülyült a tesztem, mert a múlt hónapban nem hagyta abba a páfrányosodást. Az ovulációtól egészen még a menzi alatt is totál páfrányos volt. :( Becsapott....
2012. máj. 28. 08:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is mikroszkópot használok. Nekem meg nem akar páfrányosodni az istenért sem. Ma csináltam egy ovu tesztet, ami majdnem pozitív. Szerintem a napokban lesz peteérésem, de sehol egy vonal vagy ilyesmi...
2012. máj. 28. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsó: a PG53 az ösztrogén szintet nézi, ami ha elér egy szintet, beindítja az LH hormon termelését, amit az ovulációs teszt is kimutat. Elég érdekes, hogy az ovulációs tesztet már kezd mutatni valamit és a PG53 még semmit.

Nekem volt hasonló, de szerintem csak túl sok nyálat raktam rá és így nem mutatott semmit. Viszont a peteérés napjára mindkettő tiszta képet mutatott.

2012. máj. 29. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!