Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miert mutatja ezt a teszt?

Miert mutatja ezt a teszt?

Figyelt kérdés

Ovuteszt csak kíváncsiságból. Ciklusok hosszúak,osszevisszak,nem tudok értelmes infoval szolgálni.

Ovuteszt sorozatban par napja mindig negativ estenkent(fele olyan erős minden nap,mint a kontrollcsik)

Viszont tegnap reggel erős,majdnem pozitiv,ma reggel pedig pozitiv,vagyis erősödött.

De ha tegnap reggel pozitiv szeru,este negativ,akkor ma reggel mitől pozitiv? Az lenne s logikus akkor,h ma reggel negativ,ha mar tegnap este az volt...Nem értem...

2012. máj. 16. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Vegyél egy terhestesztet, mert lehet baba van a dologban.
2012. máj. 16. 13:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Gondolod? Hallottam mar jostesztelesrol,de akkor az van,h csak reggel pozitiv?
2012. máj. 16. 13:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy baba. Nekem is szokott ilyen lenni. Pl most nekem de 9:30 kor full pozi lett, most pedig 14:20 kor meg negatív.Nem lehet ezeknek a teszteknek hinni sajnos. Ja én biztos nem vagyok terhes tegnap voltam nődokinál.
2012. máj. 16. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!