Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja velem együtt...

Ki nem várja velem együtt jún.5. -re?

Figyelt kérdés
Éreztek már valamit talán?Izguljunk együtt....
2012. máj. 27. 16:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hàt lànyok, kìvànom mindenkinek, higy legyen baba, de valós, tènylegesen a terhessèg àltal okozott tünetek nem jelentkeznek a 6. hèt előtt.

Persze kivètelek lehetnek/vannak, de szerintem azok is inkàbb kèpzelt tünetek, csak utóbb kiderült, hogy tènyleges terhessèg tàrsul hozzà, ìgy utòlag elmondhatò, hogy bizony, bizony, nekem màr a beàgyazòdàs utàn 2 nappal tüneteim voltak.

Nàlunk egyik gyerek sem volt tervezett, eszembe sem jutott 6-7 napos kèsèsig, hogy terhes lehetek, de nem is volt semmi tünetem!

Viszont az elmúlt 9 hónapban, miòta szeretnènk babàt.... annyi tünetem volt màr. Aztàn ràjöttem, hogy fölösleges magam figyelni folyton, ès hopp, elmúltak a tünetek is!

2012. máj. 27. 21:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy èn hamarabb nem vàram,de nem hittem , hogy ennyire hamar meg fog jönni. 28 napra, tegnap :( így megkezdődik a 10. hónap... :(
2012. máj. 31. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!